RO Study
👤
Popmircearafael50
Popmircearafael50
30-03-2021
Biologie
a fost răspuns
urgenttt am test la bio
Răspuns :
Constandachemarta00
Constandachemarta00
30-03-2021
7-A
12-A
13-F
14-F
15-F
doar atat stiu
sper ca te-am ajutat putin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Tip De Sol Are Portugalia?
Alcatuiti Un Monolog In Care Sa Povestiti Parintilor Cum S-a Desfasurat O Zi Din Viata Voastra De Elevi.Va rog Ajutati-ma!!!!Urgent Si Vreau Sa Nu Fie Scurt Mai
Construieste o Fraza In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Completiva Indirecta Cu Termen Regent Un adjectiv
Ajutati-ma Cu Un Eseu La Chimie De 2 Pagini Va Roooog
Vreau Si Eu O Melodie De 3-4 Strofe+refren (sa Poata Fi Cantata Intr-un Interval De 3-4 Min.) Si Sa Poata Fi Cantat Pe O Melodie Gen Hip-Hop Sau Rap.Multumesc.
Cum Se Rezolva: Bunicul Lui Ionut Are In Gradina Rezervor Pentru A Uda Legumele.Rezervorul Are Capacitatea De 1050 L Si In El Se Afla 250 L Apa.Bunicul Toarna
O Propozitie Cu Nu-I Canta
Completati Expresiile Urmatoare Cu Numerale Potrivite: seamana Ca ....... Picaturi De Apa in.....timpi Si ...... Miscari. unde Merge ...... Merge Si.....
Daca Un Trapez Dreptunghic ABCD Are Baza Mare AB=25 Cm, Latura Oblica BC=15 Cm Si Diagonala AC=20 Cm, Atunci Lungimea CD A Bazei Mici Este Egala Cu...?
1.Analizati Pronumele Posesive : A.I-am Invitat Pe Ai Tai La Masa.b.Discutiile Despre Ai Sai Il Ajuta Intotdeauna.c.Ale Noastre Sunt Capabile De Fapte Marete.d.