RO Study
👤
Alexandra2347056
Alexandra2347056
29-03-2021
Matematică
a fost răspuns
repede va roggggg multttr
Răspuns :
Simonaciuhureanu
Simonaciuhureanu
29-03-2021
Sper ca te-am ajutat !
Succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Triplul Si Treimea Unui Numar Este 1 400. Cate Este Numărul?
Aria Unei Coli De Hartie Este De 15 Dm2 Si Este Folosita Pentru Acopreorea Unui Paralelipiped Si A Unui Cub Dupa Lipirea Hartiei A Mai Ramas Din Aceasta 3 Dm3 I
(1+i)(1+i^2)(1+i^3)*..*(1+i^1000) nr Complexe sa Se Rezolve Ec De Mai Sus
Ce Este Fabula Dau Coroana
Precizeaza Prin Ce Parte De Vorbire Sunt Exprimate Predicatele: Probabil, Erau Considerate, Se Crede, Se Razbuna
Un Jucator De Sah A Jucat 40 De Partide Si Are Un Scor De 250 Puncte.o Partida Castiga Aduce 10 Puncte, O Remiza Aduce 5 Puncte Si O Partida Pierduta Zero Punct
Gasiti Petalele Care Nu Sunt Din Familia Lexicala A Cuvantului Floare: Floarea-Soarelui,florisoara,florilegiu,inflorire,floricica,florarie,Florentin,inflorescen
Treceți Verbele A Sta , A Pleca A Veni A Canta A Dormi A Tacea A Aseza A Vedea A Scrie A Spune La Nucleul Comunicari
DAU COROANĂ!!!!!!!!!!!!!!!!.............Transformaţi Următoarele Propoziţii Imperative, Făcând Modurile Necesare:Eu Am Cumpărat Flori.El Opreşte Televizorul.Nu
1.Calciul Si Bariul Se Pastreaza Sub Petrol.In Prezenta Aerului Si A Vaporilor De Apa ,calciul Se Acopera Cu Un Strat De Oxid De Calciu Si Hidroxid De Calciu.Ba