RO Study
👤
Adenustieoof
Adenustieoof
29-03-2021
Chimie
a fost răspuns
ajutor la chimie ca nu ma descurc de loc
Răspuns :
Alexandruvoicu001
Alexandruvoicu001
29-03-2021
Răspuns:
mda , habar nu am:)))
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate,mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima :Un Baietan Nebunatic De-alaturea, Vazand Asta ,zise Cu
Fişierul Numere.in Conţine Pe Prima Linie Un Număr Natural N, Iar Pe A Doua Line, Separate prin Spaţiu, N Numere Naturale. Să Se Calculeze Media Aritmetică A Nu
1. Un Rezistor Cu Rezistența Electrică R=2 Ohmi Este Construit Dintr Un Fir Metalic Cu Lungimea L=2m Și Diametrul D=1mm. Care Este Rezistivitatea Materialului D
Ex 2 Va Rog, Am Încercat Să-l Fac, Dar M-am Încurcat La Modul
Mama A Plecat La Cumpărături Cu O Sumă De Bani.Ia Cumpără Cu Jumătate Din Sumă Detergent Și Cu Un Sfert Din Suma Rămasă Pastă De Dinți Află Suma Cu Care A Pleca
Din Cei 75 De Elevi Din Clasele A VIII-a, 32% Sunt În Clasa A Viii-a A. Numărul Elevilor Din Clasa A VIII-a A Este Egal Cu:
Ce Figura De Stil Este,, Fata Pare O Salcie Plangatore. "?
Pe Rețeaua De Pătrate Cu Latura De 1 Cm Din Figura Au Fost Desenate Segmentele AB Si BC Demonstrează Că: AB = Rad.5 Cm Si BC= Rad. 13 Cm
Precizează Modul Și Timpul Verbelor Predicative Din Următorul Enunț Înainte Fusese Departe Departe Prin Spațiul Extraatmosferic Dar De Data Asta Avea Să Zboare
Scrieti Diferentialele De Ordin Intai Pentru Urmatoarele Functii: