RO Study
👤
Elenuzaa
Elenuzaa
29-03-2021
Geografie
a fost răspuns
plsss.dau coroana .Am test la geografie
Răspuns :
Ada20092009
Ada20092009
29-03-2021
Răspuns:
Mare noroc ai că mi-a dat-o dnul profesor al meu că temă EVALUAREA DIN Manual!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cel Mai Mare Si Cel Mai mic numar De Cinci Cifre Diferite , Stiind ca suma Acestor Cifre Este 15. MULTUMESC!! DAR DACA PUTETI CAT MAI REPEDE !!
Rezolvati Exercitul Cu Suma Lui Gauss 51+52+...........+100=
Sensurile Cuvintelor:-palid-a Interveni-a Pofti-a Se Consulta-sursa-a Seca- A Potoli-fermecat-a Descoperi
"a" Gr. Calcar Cu 20% Impurități Reactioneaza Cu "b" Gr. HCl De Concentratie 20%,degajand 132 Gr. CO2. Masa De Calcar=? Si Masa Soluției De Acid=?
ANALIZEAZA Morfologic Cuvintele Urmatoare . Dumbrava , Minunata, Prichindei,carute,purtau,patut ,ei.
Am O Problema La FIZICA. Sa Se Calculeze Numarul De Molecule Dintr-un Kg De Oxigen (μO₂=32·10⁻³ Kg / Mol), De Apa, De Azot(μ azot=28·10⁻³ Kg/mol)
37,01m - 21,57dm - 1234 Mm = ... Cm Vă Rog Transformați Toate Unitățile De Măsură În Cm . Mulțumesc .
Înlocuiti Printr-un Singur Verb Expresiile: -a Ieși Basma Curată=a.nu Păți Nimic -a Tăia Frunza La.câini-? -a-și Lua Picioarele La Spinare__= A Merge/a.muri Ma
Efectuati:a)(-1)la Puterea1+(-1) La Puterea (-1)la Puterea3+........+(-1)la Puterea51=b)(-1)la Puterea1x(-1)la Puterea2x......x(-1)la Puterea 51=c)4+2 La Putere
Diferenta A Doua Numere Este 160.Aflati Numerele Stiind Ca Primul Este De 5 Ori Mai Mare Decat Al Doilea