RO Study
👤
Teme2092
Teme2092
29-03-2021
Engleza
a fost răspuns
Ex 4 rapidd Va rog mult trebuie sa plec
Răspuns :
Vallyboss00157
Vallyboss00157
29-03-2021
Răspuns:
We haven t
We watched
we didn t meet
I saw
David hold
Alicia sang
We won't doing
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Transforma In Baza 10 Nr 4302 Din Baza 5
Salut, Am O Nelamurire, Nu Stiu Daca Trebuie Sa Fac O Compunere Normala De 150 De Cuvinte, Sau Daca Trebuie Sa Fac O Compunere Despre Genul Dramatic. 1. Redacte
Daca Ibtr-un Bloc Sunt Apartamente Cu 2 Si 3 Camere , Astfel Incat Numarul Total De Partamebte Este 35,iar Numarul Total De Camere Este 80,atunci Numarul De Ap
Gazele Care Rezultă La Arderea A 1,1g Substanță Organică A Sunt Trecute Prin 2 Vase Spălătoare, Unul Cu Lapte De Var, Celălalt Cu Soluție De Perborat De Magnezi
AFLA SUMA DINTRE CEL MAI MARE NUMER IMPAR,MAI MIC DECAT 8 SI DIFERENTA DINTRE 10 SI CEL MAI MARE NUMAR PAR MAI MIC DECAT 10
Am 5 Intrebari: 1) E Mai Reactiv Potasiul Sau Aluminiul? 2) E Mai Reactiv Magneziul Sau Cuprul 3) Cuprul Poate Inlocui Hidrogenul Dintr-o Formula Chimica? 4)Ce
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Cu Acest Exercitiu?urgent!!multumesc
Cerința: Puneți Câte Unul Din Din Semnele +, - Sau × Pt A Obține Enunțuri Corecte: (vreau C-ul Din Poza). Va Rog Ajutor! Eu Am Încercat De Mai Multe Ori Dar N A
Va Rog Să Mă Ajutați Cu Următoarele Exerciții Doar Exercițiul 20
Vreau Si Eu O Naratiune De 150-300 De Cuvinte In Care Sa Prezentati O Intamplare In Timpul Unei Activitati De Lectura Acasa Sau La Scl .(e Aceasi De La Evaluare