RO Study
👤
Cevanou162618
Cevanou162618
29-03-2021
Engleza
a fost răspuns
Va rog am nevoie dau Coroana abonare
Răspuns :
Rebeca12S
Rebeca12S
29-03-2021
Răspuns:
aceasta este tema .. doar ca eu doar am tradus o☺ sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumenteaza Necesitatea Transformarilor Politice Din Rusia
Va Rog Ajutati-ma! Rescrie Textul Telegramei Reducând Numărul Cuvintelor Prin Contragerea Propozițiilor Subordonate Predicative: Excursia Poate Sa Fie Mai Costi
Maria Are Doar Nouă Ani . Arată O Insușire ?
Angelina Se Mișcă Fata De Luminița ,care,la Rindul Sau,se Mișcă Fata De Dănuța .poate Oare Angelica Sa Se Afle In Repaus Fata De Dănuța (
Folosind Cifrele 0,2 Si 5,scrie Toate Nr.naturale De Trei Cifre Diferite Care Sunt:b)divizibile Cu 5c)divizibile Cu 10va Rog Repede
X=? -79x+80=x Ajutor ! Coronița !
8. Precizează Cuvântul Din Care Provine Fiecare Dintre Verbele Date Şi Menționează Ce Valoare Morfologică Are: a Mieuna.........................................
DE TRADUS PLS 29 De Puncte+coroniță a) - Je Le Mets Ou, L'aquarium ? - Tu Sais , Grand-mere , Les Poissons Rouges N'apprecient Pas Les De
Un Dialog Intre O Rânduită Și Un Porumbel Promisandui Ca Îi Va Povesti Ce A Văzut În Căsătoriia Rândunici. VA Rog Mult!!! Repede Ofer 12 Puncte!!!!
Odata Brutarul A Copt Un Cozonac Si A Plecat Cu El In Padure. Am Sai Daruiesc Celei Mai Bune Vietuietoare A Spus Batrinul. Intrun Luminis Sa Intilnit Cu Bu