RO Study
👤
Morarigiulia1382
Morarigiulia1382
28-03-2021
Chimie
a fost răspuns
Va rog cine mă poate ajuta
Răspuns :
Alinsoare069
Alinsoare069
28-03-2021
Răspuns:
Z=nr. electronilor
Z=15
K=2e,L=8e,M=5e
Z=41
K=2e,L=8e,M=18e,N=8e,O=5e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descompuneti In Factori Diferentele De Patrate. x^{2} -16= x^{2} -49=4 X^{2} -1 =
Solutia Ecuatiilor ... Pas Cu Pas .. Rezolvarile .. Multuesc Celor Care Ma Ajuta[tex] \frac{x+1}{2} = \frac{x}{4} [/tex] Este ....b) 10x -1 = 2,4 Este ...
Ce Alte Surese De Energie Iti Imaginezi Ca Va Folosi Omul?urgent Raspun
Povestiti Continutul Poeziei Musca La Arat De Alexandru Donici referindu-va La Cele Trei Momente Ale Intamplarii Si La Invatatura
Cu Cat Este mai Mare 29 Decat Suma Numerelor Mai Mari Decat 1 Si Mai Mici Decat 4
Intr-o Excursie De Trei Zile Niste Elevi Au Vizitat Mai Multe Orase.in Prima Seara In Orasul A Au Dormit Cate 4 In Camera In A Doua Seara In Orasul B In A Doua
Perimetrul Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel Cu Cateta De 4 Dm Este Egal Cu.....dm? Stiu Perimetrul Suma Tuturor Laturilor Ca Sa Aflu Ipotenuza Am Aplicat Teor
Va Rog Ajutatima|Indentificai In Textul Epitetele .Descifrati Inva Rog Ajutatima|Indentificai In Textul Epitetele .Descifrati in Comentariu Propriu Semnificati
In 10-15 Randuri Redacteaza O Compunere In Care Sa Relatezi O Intamplare Reala Sau Imaginara,petrecuta La Munte.Va Rog Ajutati.ma!!Nu-mi Vine Nici O Idee!! :(
Sa Se Afle Un Numar Natural Daca Produsul Dintre 25% Din El Si 4% Din El Este Egal Cu 1.