RO Study
👤
Larycuca23
Larycuca23
28-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor va rog.
Răspuns :
Mama80
Mama80
28-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.calculati Distanta Dintre Punctele De Intersectie Cu Axa Ox A Graficului Functiei F:R-R, F(x)=x^2-4x+3. 2.det Punctele De Inflexiune A Functiei F. F=ln1-x/1+x
1)Analizați Complex Următoarele Cuvinte Scrise In Paranteza: A Fost Odată Un Împărat.(împărat); Era Mâhnit Ca In Zilele Lui Niște Zmei Furasera( Zilele Lui); Ca
3,27· 0,2 =2,9· 7,8 =18,2· 3,93 =3,8·7,02 =1,285· 4,3=3,8· 0,(5) =
Buna. Traduceti-mi Si Mie ,,eu Am Sa Merg In Bulgaria Cu Familia Mea. Abia Astept! V-a Fi Super"
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
Ion Parcurge Cu Autocarul Un Drum In 3 Zile.in Prima Zi A Parcurs 20% Din Drum,a Doua Zi 30% Din Rest Si In A Treia Zi Ultimi 560 De Km Din Drum. Determinati Lu
1)Analizați Complex Următoarele Cuvinte Scrise In Paranteza: A Fost Odată Un Împărat.(împărat); Era Mâhnit Ca In Zilele Lui Niște Zmei Furasera( Zilele Lui); Ca
Neataa ! Am Nevoie De Ajutor...Imi Puteti Spune Cat Mai Multe Formule Chimice Cu Denumirea Lor Populara? Gen: NaCl=sare De Bucatarie, NH3= Amoniac, Etc?
Ion Parcurge Cu Autocarul Un Drum In 3 Zile.in Prima Zi A Parcurs 20% Din Drum,a Doua Zi 30% Din Rest Si In A Treia Zi Ultimi 560 De Km Din Drum. Determinati Lu
Buna. Traduceti-mi Si Mie ,,eu Am Sa Merg In Bulgaria Cu Familia Mea. Abia Astept! V-a Fi Super"