RO Study
👤
Iulianafarcasi
Iulianafarcasi
27-03-2021
Fizică
a fost răspuns
cine ma ajuta dau coroa-na
Răspuns :
DelyyaPisyy
DelyyaPisyy
27-03-2021
Răspuns:
a) 100 grade C;
b) Lichidă;
c)Gazoasă;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Idee De Un Desen Care Sa Reprezinte Anotimpul Primavara.Sa Fie Ceva Cat Mai Usor De Realizat.Multumesc Anticipat!
Vreau Si Eu Un Text Format Din 7 Enunturi Cu Titlul Localitatea Noastra utilizand Toate Semnele De Punctuatie Invatate
Cand Scriem S-a Si Sa ?
Daca Avem Numarul √n Patrat +n+1 Si Separat De Radical +1 Care Este Numarul Care Iese Dupa Ce Amplificam Cu Conjugatul ?
Deci , Ma Cert Cu Niste Prieteni :))In Propozitia : Mihai Este Urat // Cuvantul 'urat' Ce Functie Sintactica Are?
Precizati Sensul Verbelor Predicative A Fi, A Ajunge, A Iesi, A Insemna, A Pare, A Ramane,in Exemple Constuite De Voi.Aceasta Este Teme Mea La Rom Si Nu Stiu Ma
Compune O Problema Dupa reprezentareaI___X____I___87________II___X____I____96______________II___X____I___74______I
Precizati-mi 2 Aspecte Pozitive Si 5 Negative Pentru Romani Din Pacea De La Adrianopol
Vreau Sa Imi Spuneti Altitudinile Unitatilor De Relief:Delta Dunarii,Campia Siretului,Campia Vingai,Podisul Somesan,Depresiunea Maramuresului,Depresiunea Brasov
Trei Propozitii Despre Tara,la Sfarsitul Carora Sa Folosesti -punctul -semnul Intrebarii -semnul Exclamarii