RO Study
👤
Eftimescuflory
Eftimescuflory
26-03-2021
Biologie
a fost răspuns
am nevoie de ajutor la biologie
Răspuns :
Alexandrafilmulet56
Alexandrafilmulet56
26-03-2021
Explicație:
poti lua informatia din aceasta poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Dacă Cineva Te-ar Întreba „Cine Sunt Strămoșii Noștri?", Ce I-ai Răspunde? Cum Se Numește Epoca Istorică În Care S-a Produs Romanizarea, Proces Care A Condus
138. Mă Gândesc La Un Număr, Scad 287, Iar La Rezultatul Obţinut Adaug 596şi Obţin 808.La Ce Număr M-am Gândit?sp
Pentru Parcare Subterană Sunt 26 De Mașini Albe Cu 17 Mai Multe Mașini Negri Și 107 Mașini De Alte Culori Știind Că Parcarea Are 200 De Locuri Afla Câte Locuri
Planul Unei Scrisori Catre Un Prieten In Care Descriu Noul Coleg In Limba Engleza. Clasa A IV-a
18 Care Dintre Următoarele Perechi De Unghiuri Sunt Complementare Şi Care Sunt Suplementare: A 38° Și 51°; D 137° Și 43°; Rezolvare: B 63° Și 27°; E 123°45' Şi
VA ROG UITATI-VA IN IMAGINE !!! 34. In Triunghiul Dreptunghic ABC, KA = 90°, Se Construieşte AD I BC, DE (BC). Fie Mşi N Simetricelepunctului D Față De Laturile
Faceti-mi Va Rog O Compunere Despre Clasa A 5-a Dau Coroana Promit
Un Apartament Costă 80000 De Euro. Prețul Apartamentului Crește, Pe Perioada Doi Ani Astfel În Primul An Cu Cinci La Sută, În Al Doilea An Cu Șase La Sută . Cat
În Original Romanul (fără Â) Se Numește Skellig. În Traducere Acum Că Ai Citit Cartea (între Cer Și Pământ) Și Ai Facut Deja Cunoștință Cu Personajele Ei, Cum Î
Secolului Al XIX-lea: Prezentarea Unei Acţiuni Desfăşurate Pe Plan International, Care A Viza Principatele Române, Și A Unei Consecinţe A Acesteia Asupra Spatiu