RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-03-2021
Franceza
a fost răspuns
Alegeti raspunsurile corecte va rog
Răspuns :
Naomiirimia4
Naomiirimia4
26-03-2021
Răspuns:
1-3
2-1
3-2
sper că te-am ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Adica Sa Motivezi Apartenenta La Specie ? Si Cum O Pot Motiva ? Cred Ca V-am Disperat Cu Intrebarile Mele De Romana , Dar Luni Am Simulare Si Vreau Sa Le In
Maria Si Lucia Au Cules Impreuna 24,6 Kg De Capsune.maria A Cules 4,6 Kg Mai Putin Decit Lucia.cite Kilograme De Capsune A Cules Fiecare.ajutatima Va Rog,multum
Personajele Din '' The Lost World'' URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O lista De Proverbe/expresii Frazeologice Care Pot Fi Rapoarte La Textul Poeziei: A Fi Harnic Ca Albina; Omul Sfinteste Locul. VA ROG MULT
Un Autobuz Merge Prima Jumatate Din Drumul Sau Total Cu Viteza 60km/h, Iar Cealalta Jumatate Cu Viteza De 40km/h. Care Este Viteza Medie A Autobuzului Pe Intre
Mtematica Suma A Trei Numere Naurale Este Egala 2154. Primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea .stiind Ca Al Treilea Numar Este Mai Mare Cu 18 Dec
Dupa Ce A Citit 30% Dintr-o Cartea Remarcat Ca Mai Are De Citit Inca 140 De Pagini.Cate Pagini Are Catea Pe Care O Citeste Mihaela?
Determinaţi Numerele Reale A Şi B , A B > , Ştiind Că Suma Lor Este Egală Cu 10 , Iar Diferenţa Lor este Egală Cu 2
Alcatuiti O Cumpunere De 10 Randuri In Care Sa Aratam Ca Vizita De I.L.Caragiale Este O Schita
Diagonala Unui Patrat Cu Latura De 10 Cm Este Egala Cu _____ Cm.