RO Study
👤
Habae
Habae
26-03-2021
Geografie
a fost răspuns
ce este tropostfera..
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-03-2021
Răspuns:
Explicație:
este primul strat al atmosferei in care se formeaza norii si precipitatiile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Elevii Unei Scoli Au Mers La Un Spectacol.Ajunsi In Sala De Spectacol Au Constatat Ca Numarul Lor Era Cu 3 Mai Mare Decat Cel Al Locurilor.Daca Sala Ar Fi Avut
Daca Prietenii S-ar Caza Cate Unul In Fiecare Camera,trei Dintre Ei Ar Ramane Fara Camera,iar Daca S-ar Caza Cate Doi In Camera, Raman Doua Camere Libere.De Cat
Principalele Evenimente Ale Povestii Degetica
De Pe Banca Un Copil Lasa Sa Cada.unde A Cazut Cartea? De Cine A Fost Atrasa Cartea
Bună, Am Si Eu O Intrebare Cum Fac Diferenta Intre Complementul Direct Si Complementul Indirect , Stiu La Ce Intrebare Raspunde Dar Uneori Nu Stiu Chiar Daca
In Triunghiul Dreptunghic ABC, Fie AP _|_ BC, P Apartine [BC]. Daca Punctul Q Este Mijlocul Laturii BC, P Mijlocul Segmentului BQ Si BC=5 Cm, Determinati Perim
. Un Camion Parcurge Jumătate Din Drumul Său Cu Viteza V1 = 60km/h , Iar Restul Cu Viteza V 2 = 40km/h . Viteza Medie A Camionului Pe Întreaga Distanţă Parcursă
(x-y+z) La Puterea 2 (x+y-z) La Puterea 2 (-x+y+z) La Puterea 2
Gasiti X Din (x:0,31)+1,1=22,5
Realizeaza O Compunere De 150-200 De Cuvintenin Care Sa Povestesti O Intamplare Imaginara Din Trecut Cu Masina Timpului. In Compunerea Ta ,vei Avea In Vedere:sa