RO Study
👤
Petronelamoisa79
Petronelamoisa79
25-03-2021
Limba română
a fost răspuns
ajutați mă va rog!!
Răspuns :
Edygogot
Edygogot
25-03-2021
Răspuns:
esti smecherghggggig7yr456437
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Apartament Costă 85 000 De Euro. Prețul Apartamentului Crește Cu 5%. Care Este Prețul Apartamentului După Această Modificare De Pret?
Se Consideră Numerele Reale A= (20 Supra 1800 - 3 Supra 72) : 1 Supra 84 Și B=(radical 3–3) Totul La Patrat - Radical ( Radical 3 – 2) La Pătrat +radical 75.5p
9Magda Și David Au Împreună 30 De Lei. Dacă Fiecare Maiprimește 10 Lei, Vor Avea În Total:a) 40 Leib) 50 Lei C) 60 Lei10 Diferenta Dintre Triplul Numărului 6 Și
12p) Include În Contexte Adecvate Cuvintelenainte Și Înapoi Încât Să Fie:a) Adverb De Timp.....b) Adverb De Loc......c) Adverb De Timp....d) Adverb De Loc....Re
Ajutor Am Nevoie Urgent Dau Coroanaaa.3 4 Și 5
Pe Multimea Numerelor Reale Se Defineste Legea De Compozitie Asociativa X*y=2xy-3x-3y+6 a) Aratati Ca X*y=2(x-3/2)(y-3/2)+3/2,pt Orice Nr Reale X Si Y b)Determi
4 Scrieti, Sub Formă De Fractie Ordinară, Toate Numerele Raționale Ce Se Pot Forma Cu Ajutorul Cifrelor 4, 8 Și 9 (fiecare Cifră Va Fi Luată O Singură Dată).
Suma A Două Numere Este 18. Determinați Cele Două Numere, Știind Că Primul Este De Trei Ori Maimare Decât Al Doilea.
8. Scrieti Elementele Fiecarei Multimi, Toate Punctele Trebuie Rezolvate Am Nevoie URGENT
La O Fabrică A Trimis Oțet La Trei Magazine. Primul Magazin A Primit 123 I, Al Doileamagazin A Primit O Cantitate De Două Ori Mai Mare Decât Primul, Iar Al Trei