RO Study
👤
Ianis2006alvin
Ianis2006alvin
25-03-2021
Matematică
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva?
Răspuns :
Popac703
Popac703
25-03-2021
Răspuns:
(-infinit,7]
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Am Micşora Cu 2 Lei Prețul Unui Caiet Şi Cu 2 Lei Prețul Unui Pix, Atunci Caietul Ar Fi De Trei Ori Mai Scump Decât Pixul (care Este Cu 2 Lei Mai ieftin De
Citit Poezia Vara La Tara ( Al. Deparateanu) De George Toparceanu. Comparati-o Cu Teztul Parodiat, Stabiliti Diferentele Si Intentiile Poetului. Identificati, D
7. Transcrie Propoziţiile Subordonate Din Fragmentul Următor: „În Cea Mai De Bază Înțelegere, Soarele Este Un Disc Luminos Pe Cer, A Cărui Prezență Deasupra Ori
4 Reprezintă O Proprietate A Combinațiilor Ionice: A Se Găsesc În Toate Stările De Agregare; B Nu Conduc Curentul Electric; C În Stare Topită Sau În Soluții Sun
Citiți Să O Analizati In Profunzime. Aplicați La Ea Tehnica De Interogare 6 De Ce?. Imi Plac Cuvintele Încăpăţânate, Cum Ar Fi Cuvântul Scoala. Uitati-va La El,
Am Nev De Ex Din Poză
Salut.Am Avut Un Vis Foarte Dubios, Să Vi-l Povestesc.Deci Eram La Mine In Spatele Blocului Am O Parcare Și O Școală.Im Acel Vis Scoala Era Groapa De Gunoi Si P
Silviu Are In Curtea Lui 11 Capete Si 34 De Picioare.
1 C) + 1 1+2 1+2+3 1 1 + +...+ 1+2+3+4 1+2+3+...+89
Se Considera Elementul E, Care Are In Nucleu 8 Protoni Si 8 Neutroni. Este Adevarat Ca: A) Este Metal; B) E Contine 16 Electroni; C) E Manifesta Tendință De A C