RO Study
👤
Nike23
Nike23
01-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce este un neam?
Va rog am nevoie urgent
Răspuns :
NarcisamicuNarciisa
NarcisamicuNarciisa
01-05-2015
Neam adica ruda,verisor,unchi,nasa,matusa etc
Answer Link
Аноним
Аноним
01-05-2015
Totalitate a oamenilor de o anumită naționalitate; seminție; popor; norod.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Enunțuri În Care Cuvântul ,,i" Să Fie Pe Rând ,pronume Personal,verb Copulativ Și Verb Predicativ.Vă Rog Ajutați-mă !!!
Sa Se Determine Trei Numere Consecutive ,stiind Ca Suma Lor Este Cu 17 Mai Mare Decat Nr Cel Mai Mic Va Rog Rezolvare In 8 Min
1. Dintr-un Balot S-au Cumparat 14 M, Din Alt Balot 36 M Si S-a Platit 18960 Lei. Stiind Ca Un Metru Din Stofa Din Al Doilea Balot Costa De 4 Ori Mai Mult Ca U
Rezolvati : A. (-2)+(-5)=... B. 7+(-5)=.... C. -3+7=... D. 9+(-7)=.... E. -29+(-8)=... F. -4 - 6=... G. 23-(-8)=.... H. -20-(-12)=... I. -
Redacteaza 2 Propozitii Despre Limitele Cronologice Si Spatiul Istoric Al Evului Mediu
Imi Spuneti Si Mie Cate 4 Sinonime Pentru Fiecare Din Cuvintele: A Obosi,pdure Si Amurgul.
Caracterizati Pozitia In Sistemul Periodic A Elemetelor Cu Numarul De Ordine 8,13,20
Compunere Pe Tema Importanta Vocabularului Limbii Romine In Viata Cotidiana
Scrieti Un Text De 10 Rinduri Despre Munca Si Calitatile Necesare La Scrierea Cartilor Va Rog Ajutatima❤️
Impartind Suna A Trei Numere Naturale Consecutive La 7 , Obtinem Catul 13 Si Restul 5 . Aflati Cele Trei Numere