RO Study
👤
UwU100
UwU100
24-03-2021
Matematică
a fost răspuns
VA ROG SA MA AJUTATI DAU COROANA!!!!
Răspuns :
Megamozg25
Megamozg25
24-03-2021
Sper ca te-am ajutat❤️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Parti De Vorbire Sunt: Maramuresului Este,care,incantator?
1) dintro Sera Sau Cules 7.892 De Flori. Garoafe Si Lalele Sunt 4.952,iar Garoafe Si Frazii 4.950. Cate Flori De Fiecare Fel Sau Cules?2) la O Fabrica De Pa
Tringhiul ABC este Isoscel De Baza [BC],iar BD Si CE Sunt Inaltimi,cu D APARTINE (AC) Si E Apartine (AB). Aratati Ca [BD] Congruent Cu [CE]CU REZOLVARE NU DOAR
Construeste O Frazaalc Din 2 Propo.in Care Sa Existe O Propo.subordonata Predicativa Introdusa Prein Pronumele Relativ Ce.
Pune La Dativ Si Genitiv Cuv: Magda,scanteie,Monica,fiică,Buzau,Cosmin,minge Si Construieste Propozitii Cu Ele(la Dativ Si Genitiv). Va Rog Imi Trebuie Rapid
Vreau Si Eu Un Dialog Intre Un Vanzator Si Un Cumparator Cerandu-i Alimente in Limba Franceza Si Daca Sunte-ti Draguti Sa-mi Da-ti Si In Romana :*
Care Sunt Particularitatile Naratiunii Subiective ? Daca Se Poate Cat Mai Multe . Multumesc Anticipat
Calculeaza Latura Unui Cub Daca: A)aria Laterala=12 Cm^2 B)aria Totala=30cm^2 C)volumul= 125 Cm^3
Suma A Șase Numere Naturale Este 45. Știind Că Primele Cinci Numere Sunt Naturale Consecutive Și Al Șaselea Reprezintă Jumătatea Din Suma Primelor Cinci, Care S
Scrie Doua Titluri De Opere Literalecare Cntin Numerale Cardinale.precizeaza Valoarea Morfologica A Acestora