RO Study
👤
Anfisoi
Anfisoi
01-05-2015
Limba română
a fost răspuns
ce este ,cu, conjunctie ori prepozitie?
Răspuns :
Andreea9
Andreea9
01-05-2015
”Cu” este o prepoziție.
Answer Link
Catalinagidan
Catalinagidan
01-05-2015
Este prepozitie : cu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Fermier A Vandut Intr-o Zi 133 Kg De Mere Golden Si Voinesti Incasand569 Lei.af Cate Kg De Mere S-au Vandut Din Fiecare Categorie Stiid Ca Pretul Unui Kg De
O Propozitie In Care Subiectul Sa Fie Pronume Posesiv
O Carte De Biologie Este Cu 25%mai Scumpa Decat O Carte De Matematica.Cartea De Matematica Este Mai Ieftina Decat Cea De Biologie Cu:?
Am Nevoie De Niste Aptitudini : Desen , Arte Plastice , Interactionarea Cu Oameni, ..si Altele , Sa Fie Definie ..ex: Desen Prin Desen Ma Pot Elibera De Stresu
Cine Imi Explica Si Mie Cum Se Formeaza ,,plus-que-parfait''?Daca Se Poate Vreau Si Niste Exemple....
Rezolva Ecuatia:(3x+2)la A doua=4
Alama Este Un Aliaj Din 64 La Suta Arama, 32 La Suta Zinc Si 2,4 La Suta Plumb. Cate Kg Sunt Necesare Din Fiecare Tip De Metal Pentru A Obtine 656,25 Kg Alama?
Ana Are 35 De Papusi . Ioana Are Cu 18 Mai Mult. cate Papusi Are Ioana ? cate Papusi Au In Total ? Am Nevoie Pt. Maine ! Sunt Sora Mai Mica !
Gasiti Prin Adunari Repetate Nr.de 3 Ori Mai Mari Decat:6,25,13,9,33,75,68,97,8,49,67,53,98,87,60.
Irina Are 10 Ani Iar Fratele Ei gelu 15 Ani.stiind Ca Mama Avea 30 De Ani Cand S-a Nascut Irina,cani Ani Avea Mama,cand Gelu Va Avea 20 De Ani?