RO Study
👤
Comerzanxenia
Comerzanxenia
24-03-2021
Geografie
a fost răspuns
cum se numesc papucii de balerina
Răspuns :
Briannagabriell2011
Briannagabriell2011
24-03-2021
se numesc Poante sau Balerini cum vrei sa zici!Dar ceea corecta e Poante!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rogg Eu Mult , Am Nevoie Sa-i Scriu O Felicitare Doamnei Diriginta , Imi Puteti Da Cateva Idei ?
Un Sinonim Pentru Cuvantul Zbarcita
Va Rog Frumos Sa Imi Faceti Si Mie O Scrisoare In Engleza De 8 Martie Pt Mama...
A} Daca X·1,6=28,8 Atunci X=? B} Aflati Un Nr Natural Pentru Care X:3,43≤2,3
Un Sef De Santier vrea Sa Alfle Cate Autobasculante Sunt necesare Pentru A Transporta Pamantul Rezultat Din Saparea Unui Msant De Forma Unui Pararelipiped
Definitie Si Exemple Pentru: - diatezele De Toate Felurile Invatate In Clasa A 7 -a ;- Moduri Si Timpuri;- Complementul - locutiuni-relatia Dintre Autor Narator
Sunt In Clasa A6 Si saptamna Viitoare Dau Test La Fizica . Imi Puteti Da Va Rog Niste Exercitii Sa ma Pregatesc Pentru Lucrare? ( O Sa Dau Din Temperatura ,
Probabilitatea Ca , Alegand Un Nr De Doua Cifre , Acesta Sa fie Patrat Perfect Este Egal Cu ...
Imi Puteti Da Definitia Operei Epice Si A Celei Lirice ? Si Demonstratia Ca Un Text La Alegere Apartine Operei Lirice Si Celei Epice .si Definitia Eului Liric .
Doi Factori Care Sustin Dezvoltarea Turismuluo In Spania Si 2premise Nat Care Favorizeaza Cultura De Vita De Vie Din Spania Plssss