RO Study
👤
Miruna089
Miruna089
24-03-2021
Biologie
a fost răspuns
Câteva informații despre ei.
Dau coroana!!
Răspuns :
Deni2956
Deni2956
24-03-2021
Răspuns:
Oamenii preistorici.
Încă se spune că suntem trași din maimuțe
Foloseau pietre ascutite pentru a vana
mancau carne cruda.
Olareau cu lut(pământ cu apa) faceau urme cu degetele si apoi lăsau să se usuce la soare.
locuiau în peșterii.
Existau culegatorii(femeile) Si vânători (barbatii)
Explicație:
BAFTĂ
!
!
SPER
CA TE-AM AJUTAT
!
!
---------
follow
me
:
3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este A Doua Denumire A Insulelor: Kalimantan,Sri Lanca,Marea Britanie
Imi Puteti Traduce In Engleza Acest Text ? Va Rog Sa Nu Dati La Google Translate. A Fost Odata Un Taietor De Lemne La Care I-a Pierit Nevasta Si Sa Casatorit Cu
Ma Gandesc La Un Numar.Dublz Acest Numar, Apoi Il Micsorez Cu 200.Dublez Numarul Obtinut Apoi Il Micsorez Cu 600.Dupa Ce Dublez Din Nou Numarul Obtinut Si Il Mi
Fie ABCDA'B'C'D' un cub Cu Latura De 6 Cm .Distanta De La B la A'C este Egala Cu ....
Alcătuiți Un Text Istoric Cu Următoarele Cuvinte :lagăr De Concentrare , Deportare,dezertor,refugiați , Corp De Voluntari .
Calculeaza Inaltimea Unui Trapez Dreptunghic Care Are Bazele 86 Cm Si 6 Cm , Iar Latura Neperpendiculara Pe Baze De 89 Cm
Un Fiermier Are Un Numar De Taurine De 4 Ori Mai Mare Decit Numarul Cailor.El Vinde Sase Taurine,cumpara Drei Cai Si Astfel Numarul Taurinelor Devine De Doua Or
Care Este Cel Mai Mic Numar Natural De 3 Cifre, Cu Suma Cifrelor 9?
Ce Functie Sintactica Au Cuvintele Din Urmatoarea Secventa: „învăţarea vânatuluieste partea esenţială a «educaţiei»".
Un Pătrat Cu Latura De 6 Cm Este Înscris Într-un Cerc.Aflati Lungimea Cercului Si Aria Discului Marginit De Cerc.