RO Study
👤
Panzaruiulian2008
Panzaruiulian2008
24-03-2021
Franceza
a fost răspuns
DAU COROANA!!!!
URGENT
Răspuns :
Mariocojocarel
Mariocojocarel
24-03-2021
Răspuns:
nu stiu asa ceva imi pare rai
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Improtanta Zborului Pentru Pasarile Calatoare
Se Dda Textul : In Golul Inalt De Sub Picioarele Mele , Se Intindea Spre Rasarit Noianul Fara Hotar Al Muntilor Pitici , Ce-si Ridicau Cu Sfiala , Parca , Piscu
Alcatuieste Enunturi In Care Substantvul '' Bolta '' Sa Fie Pe Rand Nume Predicativ In Nominativ , C.C.L In Acuzativ Si Atribut Substantival Genitival.
Salut.Ajutati-ma Va Rog Cu Tema La Chimie...Alcatuieste Schemele Electronice Pentru Atomii Elementelor Li NaKBAlNPFCl
Urgent! Plusurile Si Minusurile Unui ForumMai Jos Am Scris Ce Inseamna Un Forum...Forumul -este O Dezbatere Publica.Nu Exista Un Utilizator Principal, Scopul De
Traducetimi Si Mie Va Rog Frumos Urmatorul Text : Eh Oui, Les Vacances Sont Finies! Vous Etes Rentres . Maintenant Vous Devez Vous Habituer A Un Nouveau Rythme
Valuorea De Adevar -5apartine Z
Plizz Raspunde Rapid Plizzdiscurs Cu Tema Manastirele Rominesti Care Stiti Ca Au Fost Centre De Cultura ??????????
Ajutati-ma Cu O Compunere Cu Titlul O Calatorie Imaginara Prin Europa Care Sa Contina Urmatoarele Cuvinte : Paris, Podul Londrei , Berlin ,Norvegia, Coasta De A
Rezolvati Ecuatile : A) 4x - 24 =40 , B) 1,5x - 2,25 =0 , C). (14-x) : 1,5=9