RO Study
👤
Teddyloveu
Teddyloveu
24-03-2021
Engleza
a fost răspuns
va rog am nevoie neaparatttt
Răspuns :
Claudiaalexa2005
Claudiaalexa2005
24-03-2021
1.more comfortable
2.the luckiest
3.more elegant
4.the saddest
5.the most dangerous
6.prettier(nu stiu daca am scris bine cuvantul)
7.cuter
8.better
9.the worst
10.more
11.smarter
Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A,b∈nr.naturale,(a,b)=21a+b=231a,b=?
Afla Trei Numere Naturale, Stiind Ca Suma Primelor Doua Este 559, Suma Ultimelor Doua Este 797, Iar Suma Dintre Primul Si Al Treilea Numar Este 586.
Transformati In Ore, Minute Si Secunde!a) 10000 Secunde= ................ Ore, Min., S. 10000 Secunde= ????????b) 18095 Secunde= ............... Ore, Min., S
Mama A Cumparat Patru Litri De Lapte.In Fiecare Dimineata, Fiecare Dintre Cei Patru Membri Ai Familiei Bea 250 Ml De Lapte.Pentru Cate Zile Ajunge Laptele Cu
Scrie Toate Nr. Naturale De Trei Cifre Care Se Pot Forma Cu Ajutorul Cifrelor 0,4 Si 6 In Care Fiecare Cifra Apare O Singura Data.
Va Rog Frumos Ma Puteti Ajuta Cu Un Discurs Pentru Terminarea Clasei A VI-a (sa Fie Mai Amplu).
1.Raportul Razelor A Doua Cercuri Este2/3.Aflati Raportul Lungimilor. 2.Raportul Ariilor A Doua Discuri Este 4/25.Aflari Raportul Razelor. 3.Aflati Lungimea Cer
Suma A 15 Numere Naturale Nenule Este 119.Arata Ca Cel Putin 2 Dintre Aceste Numere Sunt Egale
Cunoscand Ca [tex] \frac{a}{b} [/tex] = [tex] \frac{3}{7} [/tex] Calculati Valoarea Expresiei [tex] \frac{5a-b}{2a+3b} [/tex]
Demostreaza In 2 Enunturi Dezvoltate ,polisemia Cuvintului A Încolți