RO Study
👤
Elenastoica787
Elenastoica787
23-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog AJUTAȚI-MĂ DAU CORONA PLS
Răspuns :
Jetfa
Jetfa
23-03-2021
a. 3,1^9
b. 11,3^8
c. Nu prea vad ce urmeaza...:)
d. 0,8^13
e. 3,2^18
d nici aici nu prea se vede, dar aduni puterile la aceasi baza. Soer ca ai inteles!
Answer Link
Ricsdu
Ricsdu
23-03-2021
A) 3,1. La puterea 9
B) 11,3 la puterea 8
C) nu se vede
D) 0,8 la puterea 13
E) 3,2 la puterea 20
F) nu se vede
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Corp Cu O Greutate De 98N Este Așezat Pe O Masă. Ce Presiune Exercită Asupra Masei Dacă Corpul Are Lungimea De 0,1metri Iar Lățimea 0,05metri. -fac Eu Puțin
Numeste Functia Sintactica A Substantivului De Primăvară, Exemplifica Alte Doua Functii Sintactice Ale Aceluiasi Cuvant, Pastrand Propoziția
Un Corp Pleacă Din Punctul A, Fără Viteză Inițială, Mișcându-se Uniform Accelerat. După Două Se- Cunde Sensul Accelerației Se Inversează Brusc, Dar Valoarea Ei
Va Rog Să Îmi Explicați Ce Înseamnă Unghiuri NEADIACENTE. Dați Exemple De Unghiuri Neadiacente. Ajutor.
Sinonime Pt Cuvintele A Indura
Vă Rog Îmi Traduce Cineva ?
O Compunere De Craciun Va Rog Ajutati-ma
Cum Se Pronunta Pronumele Si Verbele A Avea Si A Fi In Franceza Singular Si Plural La Timpul Prezent.va Rog Repede
Numiti Câteva Aspecte Pe Care Le Credeți Importante Pentru A Demonstra Ca Poezia Sfârsit De Toamna De Vasile Alecsandri Este O Opera Literara
Scrie Cate O Propozitie In Care Sa Introduci Cuvintele Gheata , Herghelie , Ghiozdan, Triunghi, Vegheaza