RO Study
👤
Valy2009stefy
Valy2009stefy
23-03-2021
Istorie
a fost răspuns
Primul împărat a fost _____
Răspuns :
Tatanaberlinski
Tatanaberlinski
23-03-2021
poți să trimiți poza la tema la care sereferă
Answer Link
XxkilluaxX
XxkilluaxX
23-03-2021
Bună!
Răspuns:primul împărat a fost Ocatvianus Augustus
Sper că te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propuneti Idei Prin Care Stiinta Poate Contribui La Rezolvarea Unor Probleme A Le Mediului Inconjurator.VA ROG MULT! DAU COROANA!
Am Nevoie De Un Cerc, Un Triungi Un Patrat,un Cub,o Inima, O Stea,un Octogon, Pentagon, Hexagon In Programul Open Roberta Lab. Sau Macar Unele Dintre Ele. Am Ne
Imaginează Ti Ca Esti Otilia Și Ii Scrii O Scrisoare Lui Felix (Enigma Otiliei).
4 If You ''burn The Candle At Both Ends'' You: A. Go To Bed Early And Get Up Late. B. Go To Bed Late And Get Up Early.
Caută Informatii Despre Activităţile Agricole Practicate De Strămoşii Nostri, Dacii. Realizeata O Fisa De Portofoliu.
Ma Intereseaza Exercitiul 12, Dau Coroana!!
Dau Corona Daca E CORECT
-interval 1.Se Dau Trei Numere Naturale X. Så Se Verifice Dacă Numărul X Aparţine Intervalului [a,b ] -Concurs1 La Un Concurs Pot Participa Copii Cu Vârste Intr
9)Discută Cu Colegul/colega De Bancă Despre Ce L-ar Putea Ispiti Pe Un Om Din Zilele Noastre. Va Rog Ajutați-mă!.
Construiește Două Enunțuri In Care Substantivul ,,turn " Să Aibă Funcția Sintactică De Complement Direct Și Respectiv Complement Indirect .plsss