RO Study
👤
Alinalaura02
Alinalaura02
30-04-2015
Franceza
a fost răspuns
Ce inseamna je mon fu ?
Răspuns :
Mirceaberchi
Mirceaberchi
30-04-2015
Cred ca inseamna
nu stiu
sau
nu-mi pasa!
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raspunsul La 15+64:8x7-28:7x4
Identificati Interjectiile Cu Functie De Predicat .Si Cand Racneste O Data Cat Ce Piate, Eu Zvârr! Chibriturile Din Mana , Tusti !la Spatele Lui Zaharia.... -D
Ajutatima Va Rog Sa Traduc Textul Din Franceza In Romina: La Publicite Nous Invite A L'avnture.D'ailleurs,qui N'est Pas Tente D'entreprendre Des Voyages Dans De
Calculati √9; √16; √225; √10000; √625; √8100; √2025; √15625.
Transforma In Minute: 600 S,un Sfert De Ora, 1 Supra 2 Ora, Si 2 H Si 10 Min
Un Trapez Are Laturile Neparalele Câte 6 Cm Fiecare, Baza Mare De 21 Cm, Iar Baza Mică Cât 1 Pe 3 Din Baza Mare. Care Este Perimetrul Său? Vă Rog Ajutați-mă!
La Un Atelier S-au Produs 36 Ursuleți De Plus, Iar Iepurași Cu 6 Mai Puțin. Jucăriile S-au Ambalat Cate 6 Într-o Cutie. Cate Cutii S-au Folosit Pentru A Se Amb
Intr-un Parcsunt Panselute Margarete Si Lalele Panselutele Is 3/5 Din Nr Total Sl Florilor Iar Margarete 1/5din Nr Total Al Florilor Ce Fractie Reprezinta Lale
Compune O Problema Despre Balene Care Sa Se Rezolve Printr-o Operatie De Impartire In Care Sa Introduci Datele= 531 Km , 9 Km/ora Va Rog Ajutatima
Ajutaţi Vă Rog! Suma Dintre Un Număr Natural,jumatatea Sa Şi Dublu Său Este 140. Să Se Determine Numărul.