RO Study
👤
Misaila
Misaila
23-03-2021
Matematică
a fost răspuns
(95+7x 4)-(40+3x10)=
Răspuns :
ChatMarron
ChatMarron
23-03-2021
[tex](95 + 7 \times 4) - (40 + 3 \times 10) = \\ (95 + 28) - (40 + 30) = \\ 123 - 70 = 53[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrietimi In Franceza Un Text Despre:ce Trebuie Sa Fac Ca Sa Fiu In Forma Buna? 50-60 Cuvinte Va Roog 10 Puncte Si Coroana
Alcătuiește Un Enunț În Care Sa Existe O Enumerare De Trei Pronume Personale,primele Doua Sa Fie La Numărul Singular,iar Cel De-al Treilea La Persoana A |||-a,
[tex] \frac{5}{a2 + B8} Si \frac{4}{3a + 3b + 3} [/tex]
Suma A Trei Numere Este 720 . Primul Număr Este De 4 Ori Mai Mare Decât Al Treilea , Iar Al Doilea Reprezintă Diferența Dintre Primul Și Al Treilea .sa Se Afle
*coroană Si 90 De Puncte,eu Asa Am Setat, Dar Deobieci Ei Schimba. Dovada ,mai Sus*Bună Ziua Grup! Am Nevoie De Ajutor. Ieri , La Viața Socială (la Şcoală) Am D
Scrie Un Text Narativ In Care Sa Relatezi O Intamplare Desfasurata In Parc.Dai Un Titlu Potrivit Si Sa Respecti Etapele Actiunii.textul Trebuie Sa Aiba Minimum
Analizați Verbele Sintactic Și Morfologic Din Următoarea Propoziție: Dacă Ar Fi Treaz,l-ar Fi Rugat Sa-i Tragă Puțin Pălăria Pe Ochi Și Ar Fi Ațipit Măcar O Cl
Urgent, Va Rog.. Dau Coroana!
Determinati N Daca In Progresia Geometrica (bn)n≥1 Avem q = 2 bn = 96 Sn = 189
Traducerea Acestei Scrisori.Va Rog Ajutati-mă!!!Dau Coroana!!!