RO Study
👤
Alizacute0w0
Alizacute0w0
22-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Mă ajutați la 4 e,f,g,h
Răspuns :
Pricopmiruna5
Pricopmiruna5
22-03-2021
Răspuns:
Succes!Sper sa înțelegi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Zi Topor . . . . . .
Am Nevoie Pana 15.12.2022 Pana La 10. VA ROG ESTE URGENT SI DACA NU O FAC IAU NOTA MICA
1. Fill In The Simple Past. Example: John Married Emily Last Year. (to Marry) 1. She 2. They 3. The Children 4. John 5. Peter 6. The Thieves 7. Grandma 8. The F
3. Completează Un Tabel Asemănător Celui Din Dreapta cu Verbele Selectate Din Enunțurile De Mai Jos: Am Fost Acolo Când Aţi Făcut Fotografiile. Ar Fi Avut Drept
3. La O Fabrică De Jucării S-au Produs 8 424 De Mașinuțe Albastre Și De Trei Ori Mai Puține Mașinuțe Roșii. Maşinuţele S-au Ambalat Câte 12 Într-o Cutie. Câte C
8. Crezi Că Părinții Ar Trebui Să Se Implice În Alegerea Unei Şcoli Potrivite Pentru Copiii Lor? Motivează-ți Răspunsul, În 50 100 De Cuvinte, Valorificând Text
Ai Un Prieten Adevărat? Scrie, În Câteva Enunțuri, Cum L-ai Cunoscut.Vă Rog Să Fie Vorba Despre O Fată Pe Nume Antonia, Ne-am Cunoscut În Prima Zi De Grădiniță
1. Un Corp Cu Masa De 200g Este Supus Acţiunii Unei Forte F1 De 0,5N. Să Se Afle Acceleratia Corpului. Dacăasupra Corpului Acţionează Şi O Forţă F2 De 0,8N, Så
4. Alcătuieşte Paşaportul Amibei, Conform Algoritmului Mediul De Viaţă- Tipul De Nutriție Tipul De Înmulțire Forma Corpului- Regnul- Încrengătura Ordinul Modul
Marimea Inversa Distantei Focale A Lentilei Se Numeste…? Urdent Va Rog