RO Study
👤
Ruslan1186
Ruslan1186
22-03-2021
Limba română
a fost răspuns
ce se confectioneaza din argila
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-03-2021
Răspuns:
vase, oale, chirpici pentru case
Answer Link
Iknowyouknow
Iknowyouknow
22-03-2021
Răspuns:
oale, case din lut ......shhw
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Ori Doi Ori Sase Ori Cat Egal Cu Trei Ori Noua Ori Zero
Patrimea+cincimea Este Egala Cu45
Explica In 6 Rânduri Semnificatia :"In Curtea Mare Erau Stransi O Sumedenie De Elevi In Jurul Castanului Bătrân ,martor Al Atâtor Zeci De Generatii Perindate Pe
Doru A Pregatit 24 De Bulgari De Zapada. El Repartizeaza Cate 3 Fiecarui Prieten.Cati Copii Pot Primi Bulgari De Zapada? Rezolva Folosind Legatura Dintre Inmult
Se Dau N Numere Întregi. Câte Dintre Ele Conțin Cel Puțin 2 Cifre Și Au Ultimele 2 Cifre Pare?
Enumerati Si Descrieti Boli Endocrine Produse De Dereglaje Hormonare.Scuze De Greseli Dar Sunt Super Obosita
MIHAI ARE 36 DE DISCHETE CU JOCURI SI12 DISCHETE CU MUZICA.EL A ASEZAT DISCHETELE IN MOD EGAL PE 6 RAFTURI.REZOLVATI PROBLEMA IN DOUA MODURI.PENTRU FIECARE MOD,
Ce Dezavantaje Ai Daca Folosesti Un Scripete Fix?Ce Dezavantaje Ai Daca Folosesti Un Scripete Mobil?Ce Dezavantaje Ai Daca Le folosesti Pe Amandoua Simultan?
Ce Este Familia? Nu Vreau Definitie .... Imi Trebuie O Exprimare Deosebita Prin Figuri De Stil...
Imi Puteti Scrie Si Mie Urmatoarele Propozitii In Engleza?Fara Google Translate Va Rog Frumos M-am Saturat De Greselile De Acolo Vreau Sa Fie Corecte Cat De Cat