RO Study
👤
Enegabi83
Enegabi83
22-03-2021
Limba română
a fost răspuns
propoziți cu aripioară
Răspuns :
Ana828272
Ana828272
22-03-2021
Răspuns:
Pasarea are o aripioara rupta
Puiul are o aripioara rupta
Bafta! :D
Answer Link
Elena2k20
Elena2k20
22-03-2021
Răspuns:
Eu am bandajat aripioara găinușei.
Aripioara păsării este uda.
Aripioara din hârtie mi sa rupt.
Sper că te-am ajutat! O zi frumoasa!❤️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Imi Puteti Explica Pronumele Relativ Si Sa-mi Dau Seama Care Ii Sunt F.s?
Cine Are Planul De Idei La Scrisoarea A III-a De Mihai Eminescu?
Identifica ,grupand pe Doua Coloane , Asemanarile Si Deosebirile Dintre Plante Si Animale
Cum Se Analizeaza Partile De Vorbire Prin Care Este Exprimat Predicatul Verbal?
O clasa A Totalizat la Sfarstitul Anului Scolar Un Numar De 108 Absente.Cele Nemotivate Reprezinta 2 Pe 7 Din Numarul Celor Motivate. Cate Absente Motivate Si C
Imi Puteti Da Va Rog Mult Niste Expresii Despre Activitate Oamenilor Primavara Si Bucuria Copiilor? Va Rog Mult!!!!!!Δ
Hei!Imi Poate Da Cineva Propozitii Cu Sinonimele cuvintelor:a Birui , Nadejde , Scund , Statura, Ospat , Mester ? Multumesc Anticipat!
In Trapezul Isoscel ABCD, Cu AB//CD, Masura UnghiuluiC=60grade, Se Cunosc BC=4√2 Si AB=2√2Calculati Lungimea Bazei Mari, [CD].
Selectează Substanţele,în Moleculele Cărora Atomii Sînt Uniţi Prin Legătură Ionică:a)Oxid De Fosfor P₂O₅b)Clorură De Potasiu KClc)apă H₂Od)Florură De Sodiu NaF
Se Considera Trei Segmente [AB],[CD] Si [EF] Care Au Acelasi Mijloc P.Sa Se Arate Ca AC || BD, AE || BF Si ED || CF. VA Rog Frumos Am Tema La Mate Si Daca Nu St