RO Study
👤
CristiNaCriss11
CristiNaCriss11
29-04-2015
Matematică
a fost răspuns
a= -1+2-3+4-...-399+400
Răspuns :
Glcatalin39
Glcatalin39
29-04-2015
-1+2-3+4-.....-399+400=1+1+......de 200 de ori=200.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Scrieți Ca Pătrat Al Unei Sume: 27+10√√2. Am Nevoie Acuuuuuum
Reading Comprehension On 4th November I Arrived In Chicago Late In The Evening. I Wanted To Photograph Barack Obama And His Family In The Convention Center, But
Si Cu Rezolvare Va Rog!
Din Împărțirea Unui Număr Natural La 7 Se Obține Câtul 9 Și La Rest Un Număr Par. Care Poate Fi Numărul? Află Toate Soluțiile Problemei.repede E Urgent Dau Coro
Prod De | Test De Evaluare ZC Of Egalati Esa- Tile Chimice @ Ⓒ Sie Dan Ecuatiile Chimice; @CaCl₂ + AgNO₂ -> Ca(NO3)2 + AgCl [ B) Identificati Cu + H₂50 → Cu
Am Să Primesc Ceva Din Firimiturile Ave- Rii Lui Şi Am Să Duc De Azi Înainte O Viață Lipsită De Griji. Într-adevăr, Regele A Oprit Caleașca În Dreptul Lui. Cerş
Din Acidul Clorhidric Obtinut La Hidroliza Unui Amestec De Clorura De Etil, Clorurà De Fenil, clorurà De Benziliden, Clorurà De Vinil In Raport Molar 1 : 2 : 3
48 Acela Este Solicitați Explicații În Următoarele Situaţii: Nu Ai Înţeles Un Cuvânt Și Îl Întrebi Pe Tatăl Tău. Nu Ai Văzut Ultimul Film De Desene Animate Apăr
Apreciază Structura De Grupe De Vârste Și Pe Genuri A Populaţiei Republicii Moldova, În Baza Piramidei Prezentate Mai Jos, Indicând: A) Cauza Principală Care De
Inainte De Teza Unii Dintre Elevii Clasei A V-A E Aveau Cate 4 Note La Matematica, Iar Ceilalti Aveau Cate 5 Note In Total 104 Note.Stiind Ca In Clasa Sunt 23 D