RO Study
👤
NBG
NBG
21-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la exerțiiul 9.
dau coroana
Răspuns :
Mihaelacristea994
Mihaelacristea994
25-03-2021
Răspuns:
nu stiu exercitiu am nevoie de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Tipul De Sunete Din Cadrul Următoarelor Cuvinte: Ureche, Voință, Pretext, Picioare, Nărăvaș
Explica Modul De Formare A Unui Cuvânt Obținut Prin Conversiune Din Primul Aliniat Al Textului Citat
Copiii Sunt Fascinanti De Secrete. Caută Alături De Ei Cuvintele Compuse Care S-au Furisat Printre Rânduri. Vei Gasi Patru Cuvinte. Noteaza-le Și Explica, Pe
Dacă A =√18 + 9 Supra √128+ 24 Și B =√20 - 4 Supra √45 - 6, Calculați 4ab - 1. Vă Rog!!!
Va Rog! Se Citește Un Șir De Caractere Format Din Litere Mici, Litere Mari Și Spații. Să Se Afișeze Perechile De Vocale Care Apar În Text Și Numărul Perechilor.
A=[tex] \sqrt{ 4 - \sqrt{15} } + \sqrt{4 + \sqrt{15} } [/tex]ridicati La Patrat Nr
Raspun Ex B Repede Dau Coroana Si Puncte
Daca Pe Teren Distanta Dintre Doua Localitati Este De 5 Km, Iar Pe Harta Este 40 Mm, Care Este Scara Hartii?
Scrie In Spatiul Punctat Din Dreptul Fiecărei Litere Cifra Corespunzătoare Valorii Morfologice A Cuvintelor Subliniate In Text:
Aflati A : B Si B : A Unde: a) A= 8 Radical Din 54 - 7 Radical Din 384 + 6 Radical Din 96 - 5 Radical Din 216 + 4 Radical Din 150 B)= 8 Radical Din 50 - 7 R