RO Study
👤
Liviugrosu19
Liviugrosu19
21-03-2021
Franceza
a fost răspuns
plsplsplsplsplsplsplspls
Răspuns :
Lucianiacob55
Lucianiacob55
21-03-2021
Răspuns:
a l'
aux
au
aux
au
a
aux
a
aux
au
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Compunere De Cam 20 De Randuri In Care Sa Am Pronume Personal De Politete Despre Orice
Heey ! Am Si Eu O Problema De Fizica Pe Care Nu Stiu Sa O Rezolv !:) "Cand Ai Lucrat Cu Electrofonul,micul Pocnet Insotea Scanteia .De Ce Tunetul Se Aude La Cat
Redacteaza O Compunere, De 10-15 Randuri, In Care Sa Descrii O Zi Ploioasa De Primavara.Multumesc mult!!!!!
Indica Sarcina Nucleului si Numarul Protonilor Pentru Atomii Elementelor H HE NA Mgdac Stiti Spunetimi
Buna! Am Nevoie Urgenta De Ajutor!Trebuie Sa Imi Imaginez Ca Am Un Pian Foarte Valoros Pe Are Vreau Sa Il Vand Si Trebuie Sa Scriu O Intamplare In Care Sa Poves
Calculati: 15% Din 320 + 17% Din 3200-24%din 625
Suma A Doua Numere Ete 380, Iar Diferenta Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Mic.care Sunt Numerele?
20 G CuO Cu 20% Impuritati Reactioneaza Cu Solutie HCl 20%.Calculati Concentratia Procentuala A Solutiei De Sare Obtinuta
Sa Se Afle Suma Numerelor A Si B ,stiind Ca A:b=7 A-b=84,va Rog Prin Metoda Grafica ,ca Nu Inteleg.
Intr-o Livada S-au Plantat 172 Pomi Fructiferi.meri Peri Si Pruni. Daca S-ar Mai Planta 3 Pruni Atunci Numarul Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul