RO Study
👤
VIoanav
VIoanav
19-03-2021
Chimie
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva ,va rog?
Răspuns :
LAG24
LAG24
19-03-2021
Răspuns:
=============
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asta Va Rog Acum Rapid Ca In Primul Model
Giu, Scoala XIII.1.220 Dacă Ai Avea 10 Lei Și Ai Vrea Să Cumperi Markere La Prețul De 3 Lei Bucata, Care Este Cel Mai Mare Număr De Markere Pe Care Le Poți Cump
1. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B, C, D Şi E, În Această Ordine, Astfel Încât AB = = 2cm, BC = 3cm, CD = 1cm Şi CE = 7cm. Mijlocu
Divizorii Numărului 101^11
Analizează, În Caiet, Predicatele Nominale De La Exercițiul Precedent. Nunturile De La Exercițiul 6a. Loana A Dorit Să Meargă În Parc. B. As Vrea Să Fac O P Put
Scrie Un Dialog De Patru Sau De Șase Replici În Care Să Folosești Trei Formule De Solicitare Oferirea De Informati
Cine A Citit Cartea Domnul Vucea De Barbu-Stefanescu-Delavucea Lăsați Mi Instagramul Să Vb . Am De Făcut L Fișă De Lectură Urgent Și Mă Multe Întrebări .
5p 4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC cu & BAC = 90º, AB=9 Cm, BC = 15 Cm. Fie G Centrul De Greutate Al Triunghiului ABC Şi punctul D Si
Am Nevoie De Fișa Astea De Lectură Pentru Zâna Zorilor Ioan Slavici
B Arătaţi Că Numărul B= 2n+2.3n+3+2+3. 3n+2 Este Divizibil Cu 180, Oricare Ar Fi Numărul Natural N. C Arătați Că Numărul C = 2. 3+1 +6.5+ 2+1 3+1 Este Divizibil