RO Study
👤
AndreeaAlice
AndreeaAlice
19-03-2021
Limba română
a fost răspuns
ortograma car și c-ar
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-03-2021
Explicație:
Copii stau într-un car cu fân.
Eu c-ar un sac la bunica.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Facut O Scrisoare In Limba Englezza Despre Un Film Vazut .Scrisoarea Trebuie Adresata Catre Un Prieten ,va Rog Ajutatima
Cum Se Rezolva Ex Suma A Doua Nr Este334 Impartind Ne Mare La Triplul Nr Mic Obtinem Catul 36 Si Restul 7 . Aflati Nr
Un Nr. Este Cu 796 Mai mare Decat Celalalt.Impartind Nr. Mare La Cel Mic, Obtinem Catul1 Si Un Rest.Afla Restul!
Subliniati Forma Corecta A Verbului A Fi In Urmatoarele Enunturi : Fi/fii Gata De Plecare In 5 Minute ! Fi/fii Mai Ordonat ! Fi-ti/fiti Amabili Si Politicos
2 Rate Fac Cat Un Cocos Si O gasca.Doua gaste Fac Cat O Rata Si Un Cocos.Cat Fac 4 Cocosi?
Am Uitat Numerele Crescatoare Si Descrescatoare Si Am O Tema Cu Acest Lucru Ma Ajutati
Substantivul Florile S-a Format Prin Derivare De La Cuvantul De Baza Floare?
Afla Catul Si Restul Inpartirilor.Verifica Rezultatele Prin Priba.63:3=? 67:3=?66:4=? 96:9=?49:4=? 76:7=?56:5=?98:3=?25:2=?
Cum Se Rezolva Ex Suma A Doua Nr Este334 Impartind Ne Mare La Triplul Nr Mic Obtinem Catul 36 Si Restul 7 . Aflati Nr
Ma puteti ajuta am de facut niste propoziti cu aceste cuvinte si nustiu cum :(la Finilneigel'emploi Du tempsle Gateau