RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Cartoful dulce este fruct sau leguma?
Răspuns :
Amira83
Amira83
18-03-2021
Răspuns:
Este legumă :))))))))))))
Answer Link
Leuugaby
Leuugaby
18-03-2021
Răspuns:
Leguma și dacă e dulce, tot leguma e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Câte O Propoziție Dezvoltată În Care Cuvintele Iepure Câmp Și Eu Să Fie Subiecte
Ex 21,22 Și 23 Dau Coroana!!!
Vă Rog Mult Cine Se Pricepe La Engleză Să Traducă Corect Primesc NOTĂ!!!Vă Rog!!!!!. In Ținutul Munților Falnici Al Manastirilor Seculare,undeva Pe La Poalele M
Alcătuiește Un Text Creativ Folosind Următoarele Expresii Cer Înstelat Ghiocei Parfumați Râul Limpede Bijuteriile De Gheață Natura În Vie Raze Călduțe
Doar A,b,c. Va Rog,îmi Trebuie Urgent!
Alcatuieste Cate Un Enunt In Care Cuvintele Galben Si Tac Sa Aiba Alte Sensuri Decat Cele Din Poeziea La Pasti De George Toparceanu Precizeaza.
Scrie Un Text Narativ De 150 Cuvinte In Curtea Scoli
4 Notează, În Caiet, Pronumele Personale, Pronu- Mele Personale De Politețe Și Pronumele Reflexiv Din Fragmentul Selectat Mai Jos. „Reparatorul-şef Îl Scoase Im
Redactează Un Text Narativ De Minimum 100 De Cuvinte, În Care Să Prezinți O Întâmplare Reală Sau Imaginară Despre Cum Ai Luat Apărarea Unui Coleg, Care Era Tach
7 Alcătuiește Câte O Propoziție După Schemele Date: A) Cine?••••••ce Face?••••••unde? B) Cine?••••••ce Fel De?•••••ce Face? C) Cine?••••••ce Face?•••••••când? .