RO Study
👤
Andreidobreanu0
Andreidobreanu0
18-03-2021
Fizică
a fost răspuns
Am nevoie de rezolvare!!!!!!!!
Răspuns :
Hi13
Hi13
18-03-2021
Explicație:
....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezentati In Circa 20 De Randuri ,,Cruciadele'', Avand In Vedere :-cauzele Cruciadelor -desfasurarea Cruciadelor-disputa Islamism-crestinism-urmarile Cruciade
Vantul exercita Asupra Panzei Unei Ambarcatii O Forta Constanta, De intensitateF=200N . Ambarcatia Inainteaza Rectiliniu Cu O Viteza De 30 De Noduri A Carei Di
Identificati Adverbele Cu Fuctuctia Sintactica de De Atribut Adverbial .a)Din Mesteacanul de-afara Flori Ingalbenite curg .b) In Anii De Pe atunci Primavara
1) Furie A) Pierdere Completă A Speranței 2) Otravă B) Care Tinde Să Facă Lucruri Dintr-o Dată Fără A Se Gândi La Rezultatele. 3) Sabie C) Puternică Furie Incon
Scrietimi Va Rog O Scrisoare Pentru Doamna Invatatoare !!! Dar Sa Fie Cu Respect Adica Cu Vorbe Alese Va Rog Ajutatima!!!
Intre Doua Puncte Ale Unui Circuit A Si B (circuitul Principal ) Sunt Legate Doua Derivatii :prin Una Dintre Ele Trec 200 C In 125 S iar In Cealalta Un Ampermet
Un Triunghi Isoscelare Laturile Congruentede 10 Cm,iar Baza De 12 Cm.calculati Lungimeainaltimii Corespunatoare Bazei
Suma A 2 Nr Este 113.Daca Impartim Primul Nr. La Al 2 Obtinem Catul 6 Si Restul 8. Care Sunt Cele 2 Numere
Buna! Imi Trebuie O Compunere De 5-7 Randuri La Engleza Cu Superlative.Nu Am Nici O Idee,ma Puteti Ajuta?
Afla Suma A 3 Numere Stiind Ca Primul Este Dublul Celui De-al Treilea Numar Al Doilea Este Cu 27 Mai Mare Decat Primul Iar Al Treilea Este Diferenta Dintre 61 S