RO Study
👤
Ionut9048j
Ionut9048j
18-03-2021
Chimie
a fost răspuns
Vă rog mult la chimie
Răspuns :
LAG24
LAG24
18-03-2021
Răspuns:
=========
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Scrie Cu Cifre Romane: A) Numerele 116; 95; 218; 199; 1 467; 2 648; 3 501; B) Anul, Luna Şi Ziua În Care Te-ai Născut; C) Anul Şi Luna Marii Uniri; D) Anul Şi
Ce Fel De Tehnica Folosea Piciorul Franz Marc ? Va Rog Am Nevoie De Un Raspuns Rapid
Mele Printr-un Singur Exerciţiu, Cu Mai Multe Operaţii. + + Z A) La Suma Numerelor 75 Și 18 Adaugă Diferenţa Lor. A. Tele Care B) Cu Cât Este Mai Mare Produsul
Scrie Câte Două Cuvinte Care Să Conțină O Silabă Două Silabe Trei Silabe Patru Silabe Apoi Formulează Propoziții Cu Aceasta Am Nevoie Până MâinePs:dau Coroană
Va Rog Ajutați Ma…dau Coroana!!! Plsss 34.Compune Probleme Care Să Se Rezolve Prin Exerciţiile: a. 80 Litri - 43 Litri = b. 26 Litri + 54 Litri - 30 Litri =
Curtea Unei Școli Are Formă Dreptunghiulară Cu Lungimea De 21 Dam Și Lățimea De 1500dm Câți Metri De Gard Sunt Necesari Pentru Împrejmuirea Curți Fără Poarta Fe
Realizați O Compunere Despre Ciclul De Viata Al Unei Rate
Un Pătrat Se Împarte În Trei Dreptunghiuri Ca În Figura Alăturată Dacă Perimetrul Fiecărui Dreptunghi Este Egal Cu 24 Cm Află Perimetrul Pătratului
Compunere Cu Tema Consecinte Ale Încălcării Dreptului La Educație,am Nevoie Urgent Dau Coroana
Redactează Un Eseu De Minimum 400 De Cuvinte, În Care Să Prezinţi Particularităţi Ale Unui Text Poetic Studiat, Aparţinând Lui Nichita Stănescu.