RO Study
👤
Danialbu224
Danialbu224
18-03-2021
Matematică
a fost răspuns
calculati -(×11)+6×-(11)
repede va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-03-2021
Răspuns:
Bunăă!!
Explicație pas cu pas:
( - 11 ) + 6 × ( - 11 ) = - 77
6 × ( - 11 ) = ( - 66)
( -11 ) + ( - 66 ) = -77
Sper că te-am ajutat!!!
Succese!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dati.mi Un Dialog In Engleza Pe Care Ar Trebui Sa.l Am Cu Familia Mea Va Rog
Un Club De Sah Are Ca Membri 16 Fete Si 18 Baieti . In Fiecare Saptamana , Cate O Fata Si 2 Baieti Se Inscriu Ca Noi Membri . Cati Membri Va Avea Clubul De S
Determinati Suma Numerelor Pare Cuprinsi Intre 7 Si 11
1.Rezolvand Ecuatia 3x-2=7,obtinem Solutia X=... . 2.Scrisă Sub Interval, Multimea A={x€R|-2 < \ X < Si O Bara Dedesupt 3} Este A=.... . 3 Aria Patratului
Determinati Inversul Următoarelor Numere Reale: A) 1/ Radical Din 10 ; B) -radical Din 2/2; C) Radical Din 2+1.
Ce Trasaturi Ale Romanilor Suntevidentiate? Ce Minoritati Traiesc Pe Teritoriul Tarii Noastre? Care Este Rezultataul Convietuirii Romanilor Cu Minoritatile Nat
As Dori Cele Mai Scurte Idei La ,,Sarea In Bucate"!
1) Un Bloc De Marmura Este Tras Pe O Suprafata Orizontala Prin Intermediul A Doua Franghii Orizontale Ce Formeaza Intre Ele Un Unghi De 120 Grade. Stiind Ca Cel
Alcatuiti O Compunere Scurta Cu Titlul O Zi De Craciun Repedeeeee Va Dau Coroanaa VA ROG SPUNETIMIII !
Numeste Si Explica Rolul Tuturor Semnelor De Punctuatie Din Fragmentul: -Aaaa,pai Habar N-am,zise Fata Nepasatoare.Care Porc E Mai Gras?