RO Study
👤
Heyou455
Heyou455
17-03-2021
Engleza
a fost răspuns
VA ROG DAU COROANA!! Și 100 de pct.
Răspuns :
Stelutazambitoare
Stelutazambitoare
18-03-2021
Across
5
.
prevent
8
.
remind
9
.
addicted
Down
2
.
attend
3.intend
6.wanted
7.
lavish
-sper
ca
te-am ajutat
●
•
.
•
●
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Un Aeroport Erau 325 De Avioane Si Elicoptere. Dupa Ce Au Aterizat 13 Avioane Si Au Decolat 5 Elicoptere , Nr Avioanelor A Fost De Doua Ori Mai Mare Decat N
Salut!:-) Am Nevoie De lectia De La ,,Razboiul Rece'' Clasa A7a Si Ar Trebui Sa Raspunda La Intrebarile: De Ce Se Numeste Asa? Pe Ce Cai S-au Luptat?Si Sa
(x+3)(x-7)=0 Cat Face????
Comentati Atitudinea Boului Fata De Vitel Din Fabula "Boul Si Vitelul" De Grigore Alexandrescu...urgent Am Nevoie Va Rog ( Este Vorba De Un Bou Care Se Face Boi
Va Rog...ajutati-ma Cu Acest Ex...nu Reusesc Sa-l Fac
Ce Inseamna Sa Numesti Doua Mijloace De Carcterizare A Personajului Va Rog Sa Imi Spuneti!!!
Am De Facut O Compunere ,, Dupa 10 Ani"in Care Sa-mi Imaginez, Cum Voi Fi Eu ,dupa 10 Ani.Multumesc!
As Vrea= Ce Mod Si Ce Timp? Ascultati=ce Mod Si Ce Timp? Sa Rezumati=ce Mod Si Ce Timp? Sa Fi Stiut= Ce Mod Si Ce Timp? As Fi Citit=ce Mod Si Ce Timp?
Explica Motivul Pentu Care Soparla Verde Si Liliacul Comun, Frecvent Semnalate In Retezat Nu Pot Fi Observate In Lunile Cu Temperaturi Scazute
VĂ ROG REZOLVAȚI TOATE PROBLEMELE!!1) O Căruță A Făcut 3 Transporturi,ducând Se Fiecare Dată Câte 10 Saci Cu Grâu,av