RO Study
👤
Eduard8234
Eduard8234
17-03-2021
Matematică
a fost răspuns
care este radicala lui 677
Răspuns :
Help1212
Help1212
17-03-2021
Răspuns:
26,01
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Rezolve Ecuatia Exponetiala 7^x-7^x-1=6
Va Rog Urgent, Trebuie De Aflat AD, Eu Cred Ca Este 4radical Din 3 Dar Trebuie Sa Fiu Sigur
8. Radu Îi Spune Lui Bogdan: ,,Eu Am 560 De Lei. Dar Tu?“ Bogdan Îi Răspunde:„Am Aceeaşi Sumă Ca Tine Și Încă Jumătate Din Suma Mea." Ce Sumă AreBogdan?
Egalați Redox Următoarele Ecuații, Precizând Procesele Și Caracterul Substanțelor: 1) I 2 + HNO 3 → HIO 3 + NO + H 2 O 2) V 2 O 5 + Al → V + Al 2 O 3 3) S + HNO
Am Neoie De Ajutor La A Si B(DAU Coroana)
Vacanță4. Găsiți, După Modelul Dat, Câte Două Atribute Potrivite Pentru Substan-crtivele De Mai Jos:Modelflorile → De Tei,Iccântecul → Cucului,pădurea →328
În Triunghiul Ascuțitunghic ABC Se Cunosc A=60°, AB = 4 Cm Și AC = 6 Cm.a) Calculaţi Perimetrul Și Aria Triunghiului ABC.b) Aflați Lungimea Înălțimii Duse Din A
La Toate Exercitiile La A Scrie Do În Caz Ca Nu Se Întelege Si Va Rog Mult Daca Nu Întelegeti Ceva Scrieti Un Mesaj.cine Ms Ajuta Si Are Un Răspuns Corect Prime
74. Luci S-a Născut Pe 10 Ianuarie, David Pe 9 Septembrie, Luca Pe 29 Iunie, Loana Pe 3 Martie, Iar Vladpe 30 Noiembrie, În Acelaşi An.Scrie Numele Copiilor În
Gaseste:a)catul Dintre Produsul Numerelor Pare Cuprinse Intre 2 Si 8 Si Numarul8;b)catul Dintre Produsul Numerelor Impare Cuprinse Intre 5 Si 10 Si Numarul 9.