RO Study
👤
Gamer2440
Gamer2440
17-03-2021
Limba română
a fost răspuns
proprozitii cu ca-i ajutorrrrrrrrrrrr
Răspuns :
Rita1000
Rita1000
17-03-2021
Răspuns:
Stiu
ca-i
cuminte
.
Stiu
ca-i
duci
la
mare
.
Stiu
ca-i
istet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numerele Naturale A Si B Astfel Incat Urmatoarele Fractii Sa Fie Echiunitare:a)6/(a-1)(b+2);b)25/a^2+b^2;c)a^2+b^2+c^2/30 Am Mare Nevoie De Ajutor!
Calculati Determinantul A = [tex]\left[\begin{array}{cccc}a&b&c&d\\-b&a&-d&c\\-c&d&a&-b\\-d&-c&b&a\end{array}\ri
Dau Coroana !!Va Rog!
Bunicul A Plantat În Livadă Caii Și 37 De Meri Dacă Ar Mai Planta 18 Cai Și Numărul Acestora Ar Fi Cu 5 Mai Mare Decât Cel Al Merilor Câți Cai Și A Plantat Buni
Într-o Ladă Se Află 4 Soiuri De Mere In Cantități Egale,în Total 100 De Mere.Care Este Numărul Minim De Mere Care Trebuie Scoase Din Ladă,fără A Le Vedea,pent
Vaoarea Lui X,pentru Care Fractia X-1 Supra 6 Este Echivalenta Cu Fractia 4 Supra 5 Este
Suma A Douamumere Este 600. Catul Lor Este 2. Care Sunt Numerele?MA AJUTATI VA ROG
Unde Creste Palmierul
Determinați Numerele Naturale De 3 Cifre De Forma ABC Știind Ca Sunt Diviziunile Cu 5 Și Au Suna Cifrelor Egala Cu 22!!REPEDEEE VAAA ROGGG
Determinați Două Numere Stiind Că :a) Suma Lor Este 240 , Iar Unul Reprezintă 3/5 Din Celălant;b) Diferenta Lor Este 37 , Iar Unul Reprezonta 2/3 Din Celalant;c