RO Study
👤
Razrazyx
Razrazyx
17-03-2021
Limba română
a fost răspuns
pls pls repede e test!
Răspuns :
1234alexandra
1234alexandra
17-03-2021
brădet, rufărie, tineret, roi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Vectorul X, Ştiind Că: c) 3x+ Ā(4; 8) = B(-8; 23); d) Ā(7; 13)+x = 2x- B(0; 5). Dau Coroana
1. Afla Numerele A, B, C, Dacă, În Fiecare Caz, Suma Lor Este 130.a Este Dublul Lui B Şi Cu 15 Mai Mic Decât C: A Este De Trei Ori Mai Mic Decat B, Iar C Este D
Va Rog Ajutati-ma, Dau Coroana Și UrmarireSe Dă Textul: “Într-una Din Zile, Moșneagul Chemă Fata Și-i Zise: - Draga Tatei, Iaca Ce-mi Tot Spune Mă-ta De Tine: C
4. Alina A Cumpărat De La Un Magazin 3caiete,4 Pixuri Si O Cutie De Culori.Dacă Un Caiet Costă 3,5 Lei,un Pix Costă 5 Lei Iar Cutia De Culori Costă Cu 3 Lei Mai
Indicați Care Dintre Enunturile De Mai Jos Corespund Conţinutului Textului Biblioteci.A. Biblioteca Teleki Oferea Cărțile În Re Gim De Împrumut./Biblioteca Tele
1. Afla Numerele A, B, C, Dacă, În Fiecare Caz, Suma Lor Este 130.a Este Dublul Lui B Şi Cu 15 Mai Mic Decât C: A Este De Trei Ori Mai Mic Decat B, Iar C Este D
În Trei Fructiere Sunt 75 De Fructe Dacă În Prima Fructieră Sar Pune 15 Fructe Din A Treia Fructieră Și 4 Fructe Din Cea De A Doua Fructieră În Cele Trei Fructe
Am Sters Din Greseala Comentariul Cu Referatul Despre Africa De Sud Daca Imi Puteti Face Iar Voi Fi Recunoscatoare!
Triunghiul Isoscel ABC Are AB=AC=12cm Și M(<BAC)=45°. Calculează Tg(<ABC).
Care Aplicație Este Cea Mai Utilă Pentru Efectuarea Unor Calcule? A. Aplicație De Prezentări; B. Aplicație De Procesare De Text; C. Aplicație De Prelucrare Imag