RO Study
👤
Mioarapopa2008
Mioarapopa2008
11-05-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce cuvinte au ie în interior?
Răspuns :
Morwanneg
Morwanneg
11-05-2014
mierla ( e o pasare)
ciocarlie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Faceti Ma Ratatilor? Tat Pe Brainly?
1 Priveşte Imaginile Şi Scrie Fracțiile Care Indică Numărul Fiecărei Jucării Din Totalul Jucăriilor. Care Dintre Jucării Sunt Reprezentate De Aceeaşi Fracţie? C
Colectia CLASICI INTERNATIONALI PRINT ŞI CERŞETOR După Un Roman De Mark Twain Harta Poveștii Titlul Şi Autorul Unde Şi Când Începutul Personaje Principale Probl
Prezintă În Ce Constă Caracterul Deosebit Al Ceasului Collin De La Palatul Suțu,valorificând Cele Două Texte.
Ce Sentimente Ți A Provocat Lectura Întâmplări În Grădina Mea De Ana Blandiana Și Cea Amintiri Ți A Trezit Lectura Întâmplări Din Grădina Mea De Ana Blandiana
Macar Câteva .........
Legea De Compozitie “o “nu Admite Element Neutru
I. Bifează, În Tabelul De Mai Jos, Căsuța Potrivită Pentru A Arăta Cărui Text Îi Corespunde Fiecare Dintre Afirmațiile Din Stânga. A B C D A B TEXT TEXT TEXT AM
Imagineaza - Ti Ca Esti Dr. Fealtham Si Sugereaza Alte Patru Teme Pentru Elevii De La A X A C.( Copiii De Faina)
Redacteazaun Text De 60-80 De Cuvinte Prezentand O Intamplare La Care Ar Putea Lua Parte Gandul Lui Simon.Intergreaza In Raspundul Tau Doua Verbe La Modul Indix