RO Study
👤
Draghicieugen20
Draghicieugen20
10-05-2014
Matematică
a fost răspuns
calculeaza 12dam+2hm= ?m
Răspuns :
Mozaic
Mozaic
10-05-2014
120m+200m=320m
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Faravasile
Faravasile
10-05-2014
1 dam=10 m
1 hm= 100 m
12 dam+2 hm=120m + 200 m= 320 m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifica Adjectivul Din Enuntul ,,Bunica Avea Intotdeauna Vorba Dulce'' Adjectivul Cu Sens Opus Acestuia Este:
Se Considera Functia F:R -> R,f(X) = 2x+3 a) Reprezentati Grafic Functia F Intr-un Sistem De Coordonate XOy b) In Sistemult De Coordonate XOy Determinati Coo
Buna Ziua!! In Calculul Derivabilitatii Functiei Cand Se Calculeaza Derivatele Laterale Ca Nu Inteleg. Adica Daca Am O Functie De Genul F(X)=5x+6 Am Gasit Pe Ne
Definiti Notiunea De Apa Ascensionala
1.Identifica Tema Textului Dat2.Transcrie Doua Motive Literare 3.Analizează O Figură De Stil 6.Analizează Titlul
La Riu ,Ion Si Doina Au Prins Carasisi Platici.Ion A Prins In Total 25,iar Doina -15 Pesti.1/5din Pestii Prinsi De Fiecare Erau Carasi. (schema Si Rezolvarea)
Sa Se Aduca La Cea Mai Simpla Forma Expresia:a)tg^2x-sin^2x-tg^2*sin^2xb)ctg^2x-cos^2x-ctg^2x*cos^2xc)tgx+cosx/1+sinxd)ctgx+sinx/1+cosx
Spune Ce Exprimă Verbele Din Urmatoarele Propozitii:El Scrie ; Ei Dorm; Eu Cant ; Ei Sunt Acolo
Afla Numarul Scriind Printrun Exercitui. a) Cu 18 Mai Mic Decat 76. b) Cu 16 Mai Mare Decat 48. c) De 8 Ori Mai Mare Decat Jumatatea Numarului 18. d) De 3 Ori M
Pemonetaum De Actualmente Pentru Substantiu Cose.anste Substantivul Colectiv Identifica In Textul CuON.MummambwegeCiteste Cu Atentie Textul Dat, Apoi Rezolva Ce