RO Study
👤
Mopo01994
Mopo01994
16-03-2021
Matematică
a fost răspuns
rapid . dau coroana. cu rezolvare
Răspuns :
Depnerpaula
Depnerpaula
19-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-7,-7+1=-6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Descriere Artistica A Bradului De Craciun. Doar Cateva Randuri Ca Sa Imi Fac O Idee(7-10 Randuri) URGENT!
Cui Ii Sunt Adresate Versurile Din Poezia Pe Aceeasi Ulicioara De Mihai Eminescu.
Suma Nr De la 100 Pana La 899(suma Tuturor Nr De 3 Cifre)
You Will Hear A Radio Interview About Cats' Body Language. Before You Listen, Answer The Following Questions: 1. What Is "body Language"? 2. Do You Think Peopl
Doua Enunturi In Care Verbul A Fi Sa Fie Verb Auxiliar La Modul Conditional-optativ Timpul Perfect Si La Modul Conjuctiv Timp Perfect
1.a) Suma A Doua Nr Naturale Este 176.Daca Impartim Pe Unul La Celalalt Obtinem Catul 2 Si Restul 29.Aflati Numerele. B) Suma A Doua Numere Naturale Este 406.
Treceti La Vb Indirecta Acest Dialog: -Atuncea Ce.ai Cautat La Murgeni? Întreabă Iar Simeon Bârnovă. -Nu Știu . Mi-i Drag Fata . Am Avut O Nădejde De Insotire
Suma A Doua Numere Naturale Este 1280,iar Diferenta Este De Doua Ori Mai Mare Decat scazatorul .Afla Numerele. metoda Grafica
Explica Greselile Din Enunturile Urmatoare Si Apoi Corecteaza-le.a)Profesorul A Apreciat Interventiile Antevorbitorilor De Dinaintea Sa.b)In Toamna,se Vor Organ
Câmpul Lexical Al Cuvântului Flori