Răspuns :
-Buna ,frunzulita ce faci?
-Nu prea bine vantul ma bate in colo si incoace.
-A venit toamna ,daca vrei te pot duce in casa si te pot pune intr-un ghiveci numai al tau.
-Ar fi minunat, dar ce as face cu ceilalti fratiai mei?
-Ii voi lua si pe ei, dar vino sa stai in casa, acolo este mult mai cald.
-Bine dar promite-mi ca ma vei uda in fiecare zi si cand va veni primavara imi vei da drumul
-Desidur ,voi face toate acestea
-Bine iti multumesc enorm de mult!
-N-ai pt.ce.
-Nu prea bine vantul ma bate in colo si incoace.
-A venit toamna ,daca vrei te pot duce in casa si te pot pune intr-un ghiveci numai al tau.
-Ar fi minunat, dar ce as face cu ceilalti fratiai mei?
-Ii voi lua si pe ei, dar vino sa stai in casa, acolo este mult mai cald.
-Bine dar promite-mi ca ma vei uda in fiecare zi si cand va veni primavara imi vei da drumul
-Desidur ,voi face toate acestea
-Bine iti multumesc enorm de mult!
-N-ai pt.ce.
Tu-t; frunză-f
t-Salut dragă frunză, limbul tău e minunat!
f-Tu, copil de şcoală primară, ştii ce e acela un limb?
t-Părinţii mei sunt iubitori de natură, aşadar am învăţat multe.
f-Foarte bine! Mi-aş dori să pot merge şi eu...dar recunosc, acel zbor de o săptămână sau două e minunat!
t- Zbor de un an? Pentru a cădea din pom, o frunză are nevoie de cinci sau zece secunde!
f- Poate pentru voi, durează atât. De exemplu, discuţia noastră a durat 10 zile, trebuie să contribui la fotosinteză imediat! La revedere!
t-La revedere, sper să mai putem vorbi curând!
t-Salut dragă frunză, limbul tău e minunat!
f-Tu, copil de şcoală primară, ştii ce e acela un limb?
t-Părinţii mei sunt iubitori de natură, aşadar am învăţat multe.
f-Foarte bine! Mi-aş dori să pot merge şi eu...dar recunosc, acel zbor de o săptămână sau două e minunat!
t- Zbor de un an? Pentru a cădea din pom, o frunză are nevoie de cinci sau zece secunde!
f- Poate pentru voi, durează atât. De exemplu, discuţia noastră a durat 10 zile, trebuie să contribui la fotosinteză imediat! La revedere!
t-La revedere, sper să mai putem vorbi curând!