RO Study
👤
Ciciene
Ciciene
29-04-2015
Fizică
a fost răspuns
mă ajutați cu tema la fizică???
Răspuns :
Didelu
Didelu
29-04-2015
Trebuia sa pui direct intrebarea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu mai pune asa, pierzi din puncte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Felul Propozițiilor Din Fraza: "Acum, A Rămas Singura Fereastră Prin Care Mai Pot Să Privesc". .
Daria Deschide O Carte Exact La Mijloc Si Observa Ca Produsul Numerelor De Pe Cele Doua Pagini Este Egal Cu 9312 Aflati Cate Pagini Au In Total 57 De Carti Iden
Într-un Calorimetru Cu C=200J/K Se Găsește Un Amestec De Apă Și Gheață Cu Masa Totală M=300g La Temperatura T1=0°C .Se Introduce În Calorimetru O Bucată De Alum
1. Completați Aj: Spațiile Libere, Astfel Încât Propozițiile Să Fie Adevărat A) (-3a) ×4×2ab = B) (-4y +9y + 4y): Y = C) (√3x)² + 3x² 3 D) ( - 1/3x²)³
Același Verb Apare La Trecut Și Prezent În Grupuri Diferite De Cuvinte. Înlocuiește Verbul Cu Sinonime Contextuale. Va Rog Ajutatima.
Step 1 Choose Which Activity You Want To Do Or Use your Own Ideas. play Tennis go To The Cinema go To A Football Match go Out For A Meal
Complete Avec La Forme Convenable Du Berbe Avoir
MANADYMANADY161651515521551526
Astăzi, 10.10-2022 Cel Mai Mult Mi-a Plăcut Că :Dragă Jurnalule, Am Citit Fluierul Fermecat. X
3. Diferenţa A Două Numere Este 39, Iar Descăzutul Este 40. Cât Este Scăzătorul?