RO Study
👤
Spionul778
Spionul778
15-03-2021
Matematică
a fost răspuns
ummmmmm asta atat....
Răspuns :
Alesiabudiu
Alesiabudiu
15-03-2021
Vom împarți 35 la 5 care va fi egal cu 7
Answer Link
Perusulmititel
Perusulmititel
15-03-2021
1. 35×5=175 Nr. iepurilor
sper că te-am ajutat!
spor la lucru!
sper că este corect!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
IN INDUSTRIE OXIDUL DE SULF *(IV) Se Obtine Prin Arderea Mineralelor Sulfhidrice,cum Ar Fi Pirita FeS2, Conform Ecuatiei: 4FeS2 + LiO2 + 8So2 Oxidu De Sulf (IV
Volumul Unei Prisme Triunghilara Regulate Eset De 36 Cm3 . Aflati Aria Laterala Si Aria Totala A Prismei, Daca Latura Bazei Eset De 4 Cm
In Cadrul Jocului,,Vreau Sa Fiu Cel Mai Bun!"Cosmin Acumuleaza Pentru Fiecare Problema Rezolvata Corect Dublul Punctelor Detinute Anterior. Daca La Inceputul J
Scrieți O Propoziție În Care Numele Alexandra Să Existe .Va Rog Să Mă Ajutați !!!!
Un Text Cu Numele Personal De Politete
Buna ! Va Rog Sa-mi Spuneti Unde Este Beirut.(pe Ce Continent) Multumesc!
1) SPUNETIMI VAROG VINTUL DOMINANT IN ZONA TEMPERATA2)SPUNETIMI VAROG VINT DOMINANT IN ZONA SUB TROPICALA. DAU COROANA
Transformati Replicile In Vorbire Indirecta: - Mai Vere! Uite Colo, Ce Luna Plina Rasare! Amu Ea Ii La Picioarele Mele. Cind A Ajunge La Cap, Atunci Sa Ma Treze
Tensiunea Arteriala A Unui Om Sanatos Este Cuprinsa Intre 70 Si 120mm Ai Coloanei De Mercur.exprima Aceste Valori Ale Presiunii In SI
Suma Masurilor A Trei Unghiuri Este Egala Cu 230 .sa Se Afle Masurile Unghiurilor Paralelogramului