RO Study
👤
Putionut433
Putionut433
15-03-2021
Matematică
a fost răspuns
dau coroana și 5 stele ⭐
Răspuns :
SemeniucseforaSefoSe
SemeniucseforaSefoSe
16-03-2021
Răspuns:
pentru ce le dai? nu ai pus nici o intrebare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Livadă Sunt Pe 4 Rânduri Câte 126 Meri Iar Pe 4randuri Sunt Câte 216 Meri Câți Meri Sunt În Total Pe Cele 8 Rânduri Rezolva În Două Moduri
Ex 4 Va Rog Cineva Să Mă Ajute Și Dacă Vreți Mă Mai Ajutați La Unu? Aștept Răspunsul!
A= {x Apartine Lui Z/ 2x-3/2x-1 Apartine Z} am Uitat Cum Se Faceau Exercitiile Acestea,va Rog Mult Sa Ma Ajutati
Aflati X Astfel Incat Fractia 7 Supra 3x-2 Sa Fie a) Echiunitara b) Supraunitara c) Subunitara
Exercitiul Doi, Va Rog.....
Scrie Cate 10 Cuvinte Derivate Diminutive, 10 Cuvinte Derivate Respectand Argumentative va Rog Frumos Dau Coronita
5 La Puterea X+2=7 Aflati X
În 200g Soluţie De Apă Cu Sodă Caustică10% Se Adaugă X G Sodă Caustică, Obţinându-se O Soluţie Cu Concentraţia 20%. Masa Soluţiei Finale Este
Fie Un Patrat ABCD Si M E (AD), N E (CD), P E (BC) Astfel Incat [AM]=[DN]=[CP] a) Determinati Masurile Unghiurilor Triunghiului MNP b)Aratati Ca Dreapta MP Tre
Fraza Este O Comunicare Formata Din Minimum ..?.. .În Alcătuirea Ei Intra Cel Puțin O Propoziție ..?.. .Fraza Nu Poate Fi Alcătuită Numai Din Propoziții ..?.. .