RO Study
👤
Rebeca10cirstea
Rebeca10cirstea
15-03-2021
Biologie
a fost răspuns
ce fel de dinozaur este asta??
Răspuns :
Tanislavlorena68
Tanislavlorena68
15-03-2021
Răspuns:
uf
Explicație:
ți-am mai zis o data.... uite și pe google
Answer Link
StrayDog
StrayDog
15-03-2021
Răspuns:
Spinosaurus
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Textele Urmatoare,trecand Verbele Din Paranteza La Forma Ce-a Mai Potrivita:a) ,,Peste Sase Minute (a Pleca) Trenul.Un Minut Inca Si (a Se Inchide)ca
In Ce Parte Sunt Paginile Cu Sot Dar Fara Sotaratati Si Alte Situatii De Folosirea A Numeralelor
Transformati Constructiile Pasive De Mai Jos In Constructii Active Si Aratati Ce Parti De Propozotie Devin Subiectul Si Complementul De Agent :-Macheta A Fost F
Peste 760 Cm3 Solutie 1.8 M H2SO4 (densitatea = 1.12 G/cm3) Se Adauga 300 Ml Apa. Afla Concentratia Procentuala Si Concentratia Molara A Solutiei Finale.
Doua Propozitii Cu Furnica Care A Coborat La Rau Si Era Sa Se Inece
Indica Doua Subst. Aflate In Relatie De Sinonomie
Transcrie Textele Urmatoare,trecand Verbele Din Paranteza La Forma Ce-a Mai Potrivita:a) ,,Peste Sase Minute (a Pleca) Trenul.Un Minut Inca Si (a Se Inchide)ca
Raportul A Doua Nr. Este 5/7 Si Media Lor Aritmetica Este 29,4. Aflati Nr.
Rog Sa Raspunda Doar Cei In Domeniu , Altfel O Sa Ma Enervez Daca sunt Raspunsuri Doar Ca Sa Luati Puncte Si O Sa Va Raportez ! Ce Ati scrie Aici ?Elaboraţi,
Cine Imi Spune Persoane Care Activeaza In Domenii Pofesionale a)al Unei Personalitati Cu Renume Mondialb)al Unei Personalitati Cunoscute In TaraCare Au Fost Cau