RO Study
👤
Andreea6556
Andreea6556
15-03-2021
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutați-mă! dau coroană!
Răspuns :
Zmiuta
Zmiuta
15-03-2021
Răspuns:
2.C
3.A
4.the most
5.too
6.warm enough
7.the most
8.as
9.than
10.energetic enough
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
146. Lungimea Gardului Unui Teren Sub Formă De Dreptunghi Are 100 M. Lățimea Gardului Este De 4 Ori Mai Mică Decât Lungimea. Află Lungimea Şi Lățimea Terenului.
Scrie Trei Exemple De Relații Stabilite În Cadrul Clasei Vă Rog Urgent Dau Coroană
Suma A Trei Numere Consecutive Pare Este 36. *rezolvă* _află Numerele!_
Ex 5 Cu Rezolvare ...dau Coroană
Alcătuiește Un Text Creativ Despre Una Dintre Pasiunile Tale După Un Plan Propriu De Idei În Care Să Folosești Cuvintele Întruna ,într-una Mie Și Mi-e.URGENT!!!
Scrie Un Calculator De Buzunar Cu Operațiile De Paza (+,-,*,/,și Alte Operații Daca Doriți).Calculatorul Va Citi Doua Numere Întregi Reprezentând Operații,separ
3. Explică, În 30 - 60 De Cuvinte, Semnificația Secvenței: Fiorul Biruitor Al Noului Început Cuprinde Întreaga Natură A Cărei Frumusețe, Mai Sclipitoare Ca Nici
Pentru Confecționarea A Trei Costume De Prinți Și A Cinci Rochii De Zână Un Croitor Are Nevoie De 21 De M De Catifea Iar Pentru Șapte Rochii De Zână Și Trei Cos
Va Rog Ajutați Mă E Urgent
Mama Are Portocale Si Banane. Daca Mi-ar Da Jumatate Din Numarul Portocalelor Si Un Sfert Din Numarul Bananelor Atunci As Avea 14 Fructe.Daca Mama Mi-ar Da O Ci